Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Raz belasý, navždy belasý. Šporar poslal odkaz fanúšikom

Vo štvrtok sa definitívne naplnili špekulácie o budúcnosti v ostatných mesiacoch najlepšieho strelca slovenských ligových trávnikov Andraža Šporara (25). Slovinský útočník odišiel zo Slovana Bratislava do lisabonského Sportingu, ide o najdrahší prestup v histórii slovenskej ligy.

23.01.2020 20:58
Andraž Šporar Foto: ,
Andraž Šporar zdraví fanúšikov Slovana Bratislava.
debata

Šporar pôsobil v Slovane od začiatku roka 2018, vo všetkých súťažných dueloch zaznamenal 60 zásahov a 17 asistencií. V minulej sezóne nasúkal 29 gólov, čím vyrovnal historický rekord Róberta Semeníka.

Po jeseni je druhý najlepší strelec Európskej ligy, kde pomohol k úspešnému ťaženiu klubu z hlavného mesta. Výkonmi na ihrisku sa zaradil medzi obľúbencov tribún. Fanúšikom po odchode z klubu poslal odkaz prostredníctvom Instagramu.

"Milí fanúšikovia Slovana, ďakujem vám za nádherné okamihy v belasom drese. Počas týchto dvoch rokov sa Slovan vrátil tam, kam patrí. Vedie Fortuna ligu s desaťbodovým náskokom a hrá európske zápasy.

Som vďačný aj všetkým spoluhráčom, pretože bez nich by som tento prestup nikdy nedosiahol. Užil som si každú jednu minútu na Tehelnom poli a aj sto či viac gólmi by som sa Slovanu nedokázal dostatočne odvďačiť.

Ďakujem za všetko a pamätajte si: raz belasý, navždy belasý! Rád vás v budúcnosti znovu uvidím," napísal Šporar a pridal belasé srdiečko.

Do Sportingu prestúpil za sumu, ktorá aj s bonusmi presiahne 7 miliónov eur. V Lisabone podpísal kontrakt na 5 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Fortuna liga #Sporting Lisabon #Andraž Šporar