Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss drie v posilňovni: Slovan? Prioritou je stále zahraničie

Po tom, ako Vladimír Weiss rozviazal v závere minulého roka zmluvu s katarským klubom Al-Gharafa, trávi posledné týždne na Slovensku. A nelení - na fyzičke maká za dverami posilňovne.

10.01.2020 10:31
futbal, zraz reprezentacie, Weiss Foto: ,
Vladimír Weiss ml.
debata (5)

Šikovný krídelník je momentálne voľným hráčom a preto má možnosti, kde bude pokračovať v kariére, otvorené. Ako sám priznáva, prioritou je stále zahraničie.

„Pätnásť rokov som bol vonku a ešte tam chcem chvíľu zotrvať. Aj kvôli deťom a ich školám. A priznávam, že aj pre rôzne nástrahy, ktoré by na mňa doma čakali,“ vraví Weiss pre web pluska.sk.

Na zahraničné trávniky je pomerne čerstvý tridsiatnik (okrúhle narodeniny oslávil 30. novembra) zvyknutý od tínedžerských čias. Slovenskú ligu dosiaľ neokúsil, od šestnástich rokov bol členom akadémie Manchestru City, vyskúšal si tiež pôsobenie v Škótsku (Glasgow Rangers), Španielsku (Espanyol), Taliansku (Pescara) či Grécku (Olympiakos Pireus).

Vladimír Weiss v reprezentačnom drese. Foto: Ľuboš Pilc, Pravda
Weiss Vladimír Weiss v reprezentačnom drese.

Pred časom sa však objavila informácia, že Weiss by sa po potulkách svetom mohol vrátiť na Slovensko. V hre bol bratislavský Slovan.

„Makám na sebe, aby som sa čo najskôr dostal do formy a mohol si nájsť nový klub. Stále však platí, že v hre je aj Slovan. Pokiaľ nebude adekvátna ponuka zo zahraničia,“ ozrejmuje Weiss.

Na to, kam napokon povedú jeho kroky, si budeme musieť ešte nejaký čas počkať. Priorita rodáka z Bratislavy je však jasná.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss ml.