Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ibrahimovičov dvojník. Trnavu posilnil Švéd s balkánskymi koreňmi

Spartak Trnava bude mať v tíme Švéda, ktorý sa výzorom, gestikuláciou aj balkánskymi koreňmi podobá na Zlatana Ibrahimoviča.

07.01.2020 19:38
Dijan Vukojevič Foto:
Dijan Vukojevič.
debata

Dijan Vukojevič má 24 rokov, hrá na poste ofenzívneho stredopoliara a do slovenského Ríma prichádza z druholigového švédskeho Norrby IF.

"Ide o veľmi zaujímavý typ ofenzívneho hráča s veľkým potenciálom na zlepšovanie sa. Sme veľmi radi, že sa nám ho po dlhšom skautingu podarilo dotiahnuť. Je využiteľný vo viacerých útočných pozíciách a očakávame od neho podiel na zvyšovaní našich ofenzívnych štatistík,“ povedal športový riaditeľ trnavského klubu Andrej Kostolanský, cituje ho portál trnavskyhlas.sk.

"Spartak som poznal z účinkovania v Európskej lige, kde odohral dobré zápasy a viem, že je to klub s veľkou históriou. Pozrel som si nádherný štadión a páči sa mi aj mesto. Viem, že klub má výborných fanúšikov a zistil som, že je tu veľmi silná futbalová komunita,“ uviedol Dijan Vukojevič pre klubový web Spartaka Trnava.

Futbalistom Trnavy patrí po jeseni šiesta priečka v tabuľke Fortuna ligy. Z 18 ligových kôl vydolovali 23 bodov za 7 víťazstiev, 2 remízy a 9 prehier. Vukojevič podotkol, že sa veľmi teší na začiatok jarnej časti sezóny.

"Viem, že hráme prvý zápas proti Slovanu a je to najväčšie slovenské derby. Verím, že fanúšikovia utvoria výbornú atmosféru. Mojím cieľom je pomôcť tímu dostať sa do silnej šestky a byť čo najvyššie,“ dodal Vukojevič.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Dijan Vukojevič