Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Boj o Šporara. Celtic čelí vyzývateľovi, na stôl dal konkrétnu ponuku

Konkrétny záujem o služby futbalistu Slovana Bratislava Andraža Šporara prejavil ďalší klub.

30.12.2019 13:32
Andraž Šporar Foto: ,
Andraž Šporar.
debata (5)

Podľa škótskeho portálu dailyrecord.co.uk sa do boja o slovinského kanoniera zapojilo ukrajinské Dynamo Kyjev a na stôl dalo prvotnú ponuku vo výške približne 4,1 milióna eur.

Slovan už ale dávnejšie avizoval, že chce za Šporara viac. „Neviem si predstaviť, že by som Andraža predal za sumu nižšiu než 7–8 miliónov eur,“ povedal v priebehu tohto mesiaca pre klubový web generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík ml. Daily Record informoval, že minulý týždeň rokovalo o prestupe 25-ročného útočníka vedenie „belasých“ so škótskym Celticom Glasgow.

„Je pravda, že Celtic nám adresoval konkrétnu ponuku a prejavil enormný záujem o Andraža Šporara. Nerokujeme však len so Celticom. S ponukami sa nám ozvali aj ďalšie silné kluby z krajín ako Francúzsko, Španielsko, Taliansko, Portugalsko či Belgicko. Záujem je veľký a očakávame, že v priebehu prestupového obdobia bude ešte výraznejší,“ vyhlásil Kmotrík.

Šporar obsadil s piatimi gólmi druhé miesto v poradí strelcov skupinovej fázy Európskej ligy. Viac gólov (6) ako Slovinec dosiahol jedine Kolumbijčan Alfredo Morelos v drese glasgowských Rangers.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Celtic Glasgow #Dynamo Kyjev #Andraž Šporar