Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Serede sa rozčúlil a rezignoval. Šokoval opisom pomerov v klube

Šlo to z kopca. A napokon prepadlo cez útes. Sereď v posledných štyroch zápasoch jesennej časti Fortuna ligy nebodovala. Na záver dopriala premiérové domáce víťazstvo Pohroniu. Problémy v tíme sa však zďaleka netýkajú len výsledkov.

07.12.2019 18:26
Slavče Vojneski Foto: ,
Tréner Serede Slavče Vojneski nečakane rezignoval na svoju funkciu.
debata

Pozápasová tlačovka v Žiari nad Hronom mala pikantný priebeh. Tréner Slavče Vojneski nebol spokojný s prehrou 1:2 na pôde nováčika, no svojich zverencov napriek tomu označil za hrdinov. A pokiaľ sú jeho slová pravdivé, niet sa čomu diviť.

"Už ráno pred zápasom som oznámil vedeniu klubu, že končím na poste trénera a po tejto prehre som to oznámil aj hráčom.

Chcel som odísť s tým, že mužstvo bude mať po jeseni 21 bodov, ale to sa nepodarilo, aj kvôli problémom v klube, pretože sme nemali kde trénovať, nemali sme si čo obliecť na tréning. V takýchto podmienkach sa nedá pracovať. Všetci hráči, ktorí dnes nastúpili na zápas, ako aj tí, čo boli na lavičke, sú pre mňa hrdinovia. Vydali zo seba maximum," šokoval detailami Vojneski.

Sereď v Pohroní deväť minút pred koncom vrátil do hry Špehar, no Badolo v závere presným zásahom uložil všetky tri body do domáceho trezoru. Sereď prezimuje na 10. mieste s trojbodovým náskokom na predposlednú Nitru, o bod menej má posledné Pohronie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Fortuna liga #ŠKF Sereď #Slavče Vojneski