Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Seničanov rasisticky urážali. Tréner Ščasný: Je to úbohé a choré

Efektivita bola v sobotu veľkým súperom futbalistov Senice. Možno väčším ako domáce Zlaté Moravce. Hostia sa dostávali do väčších príležitostí a vytvárali si ich častejšie. Ani jedenásť streleckých pokusov medzi tri žrde na oboch stranách gól neprinieslo.

02.12.2019 11:43
Senica, Foto: ,
Káder Senice je poskladaný multinárodnostne.
debata (17)

„Bola to strata dvoch bodov. Hrali sme dobrý futbal, ale chýbala nám nadstavba – góly. Keď ich nedáte, nemôžete vyhrať. Bol to šesťbodový zápas, z ktorého máme iba jeden. Chceli sme sa odtrhnúť od spodku tabuľky, to sa nepodarilo,“ cituje trénera Senice Michala Ščasného portál ProFutbal.

Senica zvíťazila v ostatných šiestich súťažných stretnutiach len raz. No stále má k prvej šestke bližšie než k úplnému dnu tabuľky. Ščasného okrem bodovej straty hnevalo správanie sa niektorých fanúšikov Zlatých Moraviec:

„Toľko rasistov na tribúne som ešte nezažil. Aby ľudia desať minút vkuse nadávali hráčom do čokolád a kakaa. Príde mi to úsmevné, ale aj choré, že sa to deje na tribúnach. Pre mňa sú to chudáci. Zlaté Moravce majú troch Brazílčanov a neuvedomujú si to. Úbohosť.“

Stretnutie sledovalo 1138 divákov.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #FK Senica #Fortuna liga #FC ViOn Zlaté Moravce #Michal Ščasný