Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trnava privíta Ružomberok v Myjave, vstup na Pohronie za euro

Zápas 17. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy 2019/2020 medzi mužstvami FC Spartak Trnava a MFK Ružomberok sa uskutoční v piatok 29. novembra o 18.00 h na štadióne v Myjave.

05.11.2019 13:15
Trnava, Sereď Foto: ,
Fanúšikovia Trnavy.
debata

Dôvodom je výmena trávnika a výsev nového, ktorý sa bude na Štadióne Antona Malatinského realizovať po zápase reprezentačných tímov Slovenska a Azerbajdžanu (19. novembra, pozn.). Nový trávnik by mal byť pripravený na úvodný duel jarnej časti FL proti bratislavskému Slovanu, ktorý sa uskutoční 15. februára 2020.

Na najbližší zápas Spartaka proti FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa bude pre fanúšikov „andelov“ vstup na symbolické 1 euro. Spartak prehral už päť súťažných zápasov po sebe, z toho štyrikrát vo FL a postupne sa prepadol až na súčasné 8. miesto.

„Všetci si uvedomujeme vážnosť situácie. Aj týmto sa chce klub a hráčska šatňa ospravedlniť fanúšikom za nepresvedčivé výkony v ostatnom období. Vážime si fanúšikov, ktorí nám stále veria a dúfame, že sa nám podarí naskočiť opäť na víťaznú vlnu a do konca jesene získame dostatok bodov, aby sme sa vrátili do najlepšej šestky. Musíme zvládnuť najbližší zápas s Pohroním a ukázať na ihrisku charakter. Potom budeme mať v reprezentačnej pauze viac času, aby sme mohli situáciu komplexne zanalyzovať,“ povedal na klubovom webe generálny manažér Spartaka Marián Černý.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #MFK Ružomberok