Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stolička trénera Trnavy sa trasie. Nič nové, tvrdí Chéu

Najhorší polčas a zaslúžená prehra. Týmito slovami zhodnotil trnavský výkon tréner Spartaka Ricardo Chéu. Tvrdil, že od leta, čo nastúpil do trnavského klubu, nevidel jeho mužstvo podať taký slabý výkon ako v prvej polovici zápasu v Nitre.

03.11.2019 14:22
Ricardo Chéu Foto: ,
Ricardo Chéu.
debata

Najmä po prestávke mali jeho zverenci prevahu, ale nič z nej už nevyťažili a podľahli exportným gólom Ristovského. Ten dal dva góly aj v týždni do siete Liptovského Mikuláša a znamenali postup do štvrťfinále Slovenského pohára.

Trnava prehrala štyri ligové zápasy po sebe a v týždni vypadla aj z pohára. Naposledy zažili podobnú zlú sériu v úvode ročníka 2012/2013, keď sa z víťazstva netešili prvých osem kôl a v tomto období chytili aj šnúru troch prehier v rade.

„V Nitre akoby sme v prvom polčase neboli ani na ihrisku. V niektorých stretnutiach sme boli lepší, ale prehrali sme. O poslednom zápase to však neplatí. Ospravedlňujem sa našim fanúšikom, povzbudzujú nás a nezaslúžili si to, čo sme v poslednom čase ukázali,“ vyhlásil portugalský tréner.

Jeho stolička sa teraz trasie, ale zdôraznil, že to nie je pre neho nová situácia. Podľa vlastných slov na nej nesedí pevne odvtedy, ako prišiel do Trnavy. Či prežije sériu neúspechov, ukážu najbližšie hodiny.

Rovnako neistá je pozícia dočasného trénera Nitry Gergelyho Geriho. Pravda, ten je v úplne inej situácii. Po tom, čo pred týždňom odvolalo vedenie klubu šéfa lavičky Mariána Süttöa, v uplynulom týždni na lavičke zaskakoval a pričinil sa o obrat. Nitrania sa tešili v lige zo zisku bodov po piatich prehrách a v týždni si pripísali aj pohárový triumf s druholigovým Liptovským Mikulášom.

„Sme šťastní, že sme prelomili sériu zlých výsledkov. Výkon nebol podstatne lepší ako v minulých zápasoch, ale proti Trnave sme mali viac šťastia,“ komentoval Geri, ktorý od začiatku sezóny pôsobil v tíme ako asistent trénera.

O tom, či výsledkový obrat pomôže aj jemu, rozhodne zrejme už tento týždeň vedenie nitrianskeho klubu, ktoré má riešiť aj otázku trénera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Ricardo Cheu