Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trenčín pod Hrnčárom ožil. Druhú Žilinu zdolal rozdielom triedy

Futbalisti AS Trenčín pod vedením nového trénera Norberta Hrnčára v najvyššej slovenskej súťaži Fortuna lige 2019/2020 neprehrali ani v druhom zápase.

02.11.2019 18:00 , aktualizované: 03.11.2019 18:24
Norbert Hrnčár Foto: ,
Tréner Trenčína Norbert Hrnčár.
debata

V nedeľňajšom dohrávanom stretnutí 14. kola základnej časti triumfovali nad hráčmi MŠK Žilina rozdielom triedy 3:0 a nadviazali na minulotýždňovú cennú remízu z Ružomberka (2:2).

Trenčín si víťazstvom nad Žilinou výrazne zvýšil vyhliadky na účasť v poprednej „šestke“, na ktorú momentálne zo 7. pozície stráca jediný bod. „Šošoni“ prehrali iba druhý ligový zápas v aktuálnej sezóne. Zostali na 2. mieste, no ich strata na vedúci Slovan Bratislava je už päťbodová.

AS Trenčín – MŠK Žilina 3:0 (0:0)
Góly: 70. Šulek, 71. Bukari, 87. Roguljič. ŽK: 50. Zubairu, 83. Corryn, 84. Van Kessel, 90.+ Šulek – 90.+ Demiri. Rozhodovali: Smolák – Hrmo, Poláček, 1902 divákov.
Trenčín: Chudý – Šulek, Kleščík, Skovajsa, Julien – Koolwijk – Roguljič, Zubairu – Van Kessel (89. Depetris), Čatakovič (73. Corryn), Bukari (83. Križan)
Žilina: Holec – Tomič (6. Anang), Kaša, Králik, Demiri – Pečovský (73. Fazlagič) – Káčer, Ďuriš – Jánošík (81. Balaj), Boženík, Sluka

Súboj tímov, ktoré sú oba v Žiline doma, začal nešťastne pre hostí už v 1. minúte. Po súboji Tomiča s Bukarim pri rohovej zástavke ostal za bránkovou čiarou ležať v bolestiach žilinský obranca a s podozrením na zranenie kolena ho odniesli na nosidlách do útrob štadióna. O päť minút ho nahradil na ihrisku Anang. V rovnakej minúte Čatakovič krásne vyskúšal strelou v šestnástke Holecove reflexy a o chvíľu na opačnej strane pri zakončení Boženíka obrana Trenčanov zblokovala na roh.

V 19. min odcentroval Van Kessel z pravej strany pred bránu, kde hlavičkou zakončil nebezpečne zblízka Koolwijk, ale jeho tutovku zneškodnil excelentným zákrokom na čiare Holec. V 23. min si Chudý končekmi rukavíc poradil s nebezpečnou krížnou strelou Boženíka k ľavej žrdi. V 25. min Jánošík perfektne vnikol hlbšie do šestnástky, ale strelou opečiatkoval iba brvno Chudého brány. Šance potom ustali, dobrý a rýchly futbal však pokračoval aj naďalej a fanúšikovia sa nenudili až do polčasového hvizdu hlavného rozhodcu.

Hostia mohli otvoriť skóre chvíľu po zmene strán, keď sa v 48. min do Jánošíkovho centra oprel hlavou Boženík, ale z pár metrov zakončil iba tesne vedľa brány. V 56. min sa Káčer rútil na Chudého, ktorý však jeho dobrý pokus vyrazil na roh, na opačnej strane Van Kesselovu strelu odvrátil Holec nohou na roh.

Van Kessel zakončil chvíľu na to opäť, ale hlavičkou neprekonal žilinského brankára. Festival nepremenených šancí pokračoval naďalej, postupne sa nepresadili Julien a Boženík, ale v 70. min už Trenčania otvorili skóre. Šulek šprintom podporil útok, dostal prihrávku od Van Kessela, Sluka sa pošmykol pri jeho bránení a Šulekov pokus ľavačkou zapadol do pravého rohu Holecovej brány.

Už o pár desiatok sekúnd bolo 2:0, keď domáci v ofenzívnej snahe stratili loptu, Van Kessel prihral sprava do šestnástky Bukarimu a Ghančan v drese AS zvýšil vedenie svojho tímu. Van Kessel mohol na konci 80. min definitívne rozhodnúť o druhom domácom víťazstve Trenčanov v sezóne, ale krížnou strelou namieril vedľa pravej žrde. V 87. min sa však Trenčanom ešte podarilo upraviť na 3:0, keď Zubairu kolmicou prihral osamotenému Roguljičovi, a ten sa v šestnástke nemýlil. Trenčania si tak pripísali po stredajšom pohárovom triumfe aj ďalšiu výhru na nulu, tentoraz v lige, keď zvíťazili nad Žilinou 3:0.

Norbert Hrnčár, tréner Trenčína: „Všetkým bolo jasné, že zápas bude o ofenzíve a veľa zaujímavých situáciách v šestnástkach. V prvom polčase nám v tých, do ktorých sme sa dostali, chýbal väčší pokoj. Cez polčas sme apelovali práve na to, aby sme boli vo finálnej fáze pokojnejší a riešili ich lepšie. Sme spokojní nielen s výsledkom, ale aj so spôsobom hry. Hrali sme kompaktne, organizovane a na našej strane bola veľká energia a emócia, čo je aj pre mňa veľkým plusom do ďalšej práce a ďalších zápasov.“

Jaroslav Kentoš, tréner Žiliny: „Prvý polčas bol obojstranne útočný, boli šance na oboch stranách a zápas bol otvorený. Začiatok druhého polčasu bol z našej strany veľmi dobrý, boli sme silní na lopte a vypracovali sme si miliónovú šancu Boženíkom, ktorú sme nepremenili. Zápas sa lámal v okamihu, keď súper strelil dva góly v priebehu krátkeho úseku a preklopil ho na svoju stranu. Skúsili sme dať do hry ďalšieho útočníka, ale súper nás do veľkých šancí nepustil.“

Trnavská séria prehier sa predĺžila

Čierna série futbalistov FC Nitra vo Fortuna lige je minulosťou.

Tím spod Zobora v sobotňajšom súboji zdolal pred vlastnými fanúšikmi Spartak Trnava tesne 1:0 (1:0) a v najvyššej domácej súťaži bodoval prvýkrát od 14. septembra. Medzitým Nitra zaznamenala päť ligových prehier. Napriek zisku troch bodov zostáva Nitra na predposlednom 11. miesto tabuľky. Trnavčania prehrali štvrtý zápas v sérii.

FC Nitra – FC Spartak Trnava 1:0 (1:0)
Gól: 39. Ristovski. Rozhodovali: Chmura – Hrčka, Ádám, ŽK: Fabiš, Ristovski, Bilovský, Farkas – Lovat, Grendel, 743 divákov
Nitra: Šípoš – Kuník, Farkaš, Podhorin – Bilovský, Faško – Fabiš (81. Magda), Gatarič, Chobot – Ristovski, Šefčík (88. Danek) Trnava: Rusov – Turňa (46. Gamboš), Mesík, Mitrea, Lovat – Diogo, Halilovič, Tešija, Dangubič (70. Grendel) – Yilmaz, Tavares (55. Sobczyk)

Futbalisti Nitry vstúpili pod vedením nového trénera Gergelyho Geriho do západoslovenského derby proti Trnave veľmi dobre. Už v 10. minúte sa v pokutovom území pekne uvoľnil Ristovski, no jeho strelu brankár Rusov za pomoci svojich obrancov dokázal upratať mimo priestor svojej svätyne. Dlhé minúty sa potom hra prelínala z jednej strany na druhú.

Spartak mal síce loptu častejšie vo svojej moci, avšak ani jeden z tímov si vážnejšiu šancu nevytvoril. O rozruch na ihrisku sa postaral až po polhodine hry domáci Gatarić. V šestnástke si najprv elegantne zasekol Mesíka, následne sa dostal do dobrej palebnej pozície, no brankár hostí skvele proti nemu vybehol a znížením uhlu možno zabránil istému gólu.

Nitrianska aktivita priniesla želané ovocie o 9 minút neskôr. O prvý gól stretnutia sa postaral výborne hrajúci Ristovski, ktorý spred pokutového územia nechytateľnou strelou do šibenice dostal Nitru do vedenia – 1:0. Do konca prvého polčasu zaujala ešte strela Bilovského spoza šestnástky, s ktorou si však brankár Rusov bez väčších problémov poradil.

Druhý polčas začal veľmi svižne. V 52. minúte zamestnal brankára Šípoša peknou strelou pod brvno hosťujúci Tešija, na opačnej strane sa onedlho predviedol Faško, ktorého krásnu technickú strelu spoza šestnástky brankár Rusov vytlačil na roh. V 63. minúte sa po chybe obrany hostí takmer dostal do samostatného nájazdu Gatarić, no v poslednej chvíli sa stihol vrátiť Halilovič a zabránil črtajúcej sa šanci súpera.

O 9 minút neskôr bolo opäť horúco pred bránou Trnavy. Ďalekonosná strela Ristovskeho len tesne minula vzdialenejšiu žrď Rusovej brány. Nádejnú šancu na vyrovnanie mali futbalisti Spartaka v 79. minúte, ale ich center do päťky k vzdialenejšej žrdi zblokoval Fabiš.

Päť minút pred koncom riadneho hracieho času sa z priameho kopu spred pokutového územia mohli presadiť hostia, ale ich strelecký pokus v sieti neskončil. Záverečný tlak Spartaka zastavila až píšťalka rozhodcu, ktorá po troch nadstavených minútach ukončila zápas, v ktorom sa z tretieho víťazstva v sezóne mohli tešiť futbalisti spod Zobora.

Ricardo José Moutinho Chéu, tréner Trnavy: "Z našej strany veľmi zlý výkon. Hrali sme nervózne. Strácali sme lopty a pôsobili unaveným dojmom. Mali sme v nohách dva ťažké zápasy a trošku nás to emocionálne položilo. Prehrávali sme po nádhernom góle. Nitra hrala dobre, organizovane a čakala na svoje šance. Mali veľa brejkov. My sme sa snažili hrať jednoduchšie, ale nedarilo sa nám to. Dnes sme si tú prehru naozaj zaslúžili. Je mi ľúto našich fanúšikov, ktorí cestujú s nami, povzbudzujú nás a my sme im pripravili 4 prehry a vypadnutie z pohára.

Gergely Geri, tréner Nitry: „Sme šťastní, že sme prelomili sériu negatívnych výsledkov. Veľmi nám pomohol výsledok s Liptovským Mikulášom. Nie predvedená hra, ale výsledok. Dnes sme sa zamerali na dobre organizovanú obranu, z ktorej sme chceli vychádzať do rýchlych protiútokov. Vychádzalo nám to a strelený prvý gól dal chlapcom silu. Išli sme za tým víťazstvom celý zápas a dnes sa k nám priklonila aj šťastena, že sme nedostali lacné góly.“

Slovan si poradil so Senicou

Futbalisti majstrovského ŠK Slovan Bratislava zvíťazili nad FK Senica 2:0. Na čele tabuľky majú po sobote päťbodový náskok pred Žilinou, ktorá si v nedeľu zmeria sily s Trenčínom.

Slovan nastúpi vo štvrtok o 21.00 SEČ v K-skupine Európskej ligy na pôde anglického Wolverhamptonu Wanderers.

ŠK Slovan Bratislava – FK Senica 2:0 (1:0)
Góly: 45.+2 Bajrič, 68. Ratao. Rozhodovali: Kráľovič – Weiss, Kováč, ŽK: Rabiu – Didiba, 4450 divákov
Slovan: Greif – Medveděv (83. Pauschek), Bajrič, Božikov, Suchockij – Ljubičič, Rabiu (74. De Kamps) – Daniel (73. Dražič), Nono, Moha – Ratao
Senica: Vorel – Yenne, Addo, Favaro, Didiba, Cascardo (12. Totka) – Castaneda, El Moudane, Baumgartner (61. Akinyoola), Klapan – Sulley

Hostia vyrukovali na ihrisku favorita s defenzívnym rozostavením, v ktorom na hrote útoku operoval osamotený Sulley. Už v 12. minúte museli spraviť zmenu v zostave, Tatka vystriedal Cascarda. Domáci sa snažili tvoriť v prehustenom priestore a proti pozorným Seničanom to nemali jednoduché. Hostia sa spoliehali na protiútoky, pri jednom z nich nevyriešil situáciu v šestnástke ideálne Castaneda.

V 18. minúte sa ozvali „belasí“ vďaka individuálnej akcii Mohu, na ľavej strane si poradil so striedajúcim Totkom a jeho strelu s námahou vyrazil brankár Vorel. Moha sa dostal do šance aj v 26. minúte, tentoraz jeho pokus zblokoval na roh jeden z obrancov, vzápätí Vorel vyrazil zakončenie Rataa. V 34. minúte rozohral priamy kop Nono a vo vyloženej príležitosti sa ocitol Ratao, no minul. Slovan otvoril skóre v nadstavenom čase úvodného dejstva, po štandardnej situácii Nona dotlačil loptu s prispením brvna do siete Bajrič.

Bratislavčania vyštartovali ihneď po zmene strán za poisťujúcim zásahom, Moha preveril Vorela strelou spoza šestnástky. Druhého gólu sa dočkali v 68. minúte, keď Rabiu zachytil senickú rozohrávku, v pokutovom území sa s loptou pohral Moha a prihral Rataovi, ktorý ju vonkajškom poslal do siete. Seničania ani za nepriaznivého stavu príliš neotvárali hru a nenútili domácich pochybovať o výsledku. O zveľadenie náskoku sa individuálnymi prienikmi pokúšal Moha, nepochodil, ale Slovan to nemrzelo, zápas dotiahol do úspešného konca v pohodlnom tempe. Záver duelu však nedohral Moha, ktorý utrpel zranenie a musel opustiť trávnik.

Ján Kozák ml., tréner Slovana: „Sme spokojní, až na prvých dvadsať minút, keď sme boli pomalší aj pre aktivitu Senice po našu šestnástku, sme to mali úplne pod kontrolou. Dali sme dva pekné góly, teším sa z víťazstva. Nie je to ľahké, takže spokojnosť.“

Michal Ščasný, tréner Senice: „Gratulujem Slovanu k víťazstvu, myslím si, že je úplne zaslúžené. Mali viac šancí, kombinovali dopredu, my sme ukázali dopredu veľmi málo. Bola šanca hrať dobrý futbal, ale chýbali nám odvaha a dravosť. Prehrali sme zaslúžene.“

DAC zaváhal so Sereďou

Menším prekvapením je zaváhanie Dunajskej Stredy, ktorá v sobotu doma iba remizovala 0:0 so Sereďou. Na vedúce duo tak stratila ďalšie dva body a v tabuľke je tretia o bod za druhou Žilinou. DAC nepredĺžil sériu víťazstiev v domácej súťaži, v ktorej bodoval naplno v predchádzajúcich štyroch súbojoch.

FC DAC 1904 Dunajská Streda – ŠKF Sered 0:0
ŽK: M. Vida, K. Vida – Rorič, Cleber. Rozhodovali: Marhefka – Ferenc, Jekkel, 6887 divákov
DAC: Jedlička – Blackman, Kružliak, Beskorovajnyj, Davis – M. Vida (46. Oravec) – Divković (81. Taiwo), Ronan, Kalmár, K. Vida (72. Fábry) – Ramirez
Sereď: Iliev – Dabó, Djiby Ba, Hučko, Slaninka – Metalsi (63. Adekuoroye), Rorić – Morong (86. Špehar), Pankaričan, Iván (78. Cleber) – Louka

Prvý strelecký pokus prišiel na začiatku piatej minúty, keď Ilieva chcel vystrašiť Kalmár, ale brankárovi strela nerobila problémy. Obrovská šanca na strane DAC v 9. minúte, Blackmanovu prihrávku z pravej strany poslal Ramirez z päťky nad. Na ďalšiu akciu sme museli čakať až do 28. minúty, keď Ronan nastrelil z 15-tich metrov ľavú žrď.

O minútu neskôr Pankaričan vybojoval loptu pre Ivána, ktorý z blízka strelou chcel prekonať Jedličku, ale brankár bravúrne chytal. Odrazenú loptu ešte Metalsi snažil hlavičkovať do brány. Prvý polčas veľa šancí nepriniesol, hralo sa prevažne medzi šestnástkami s množstvom chých na oboch stranách.

Druhý polčas začali lepšie domáci, v 49. minúte zahrával Davis priamy kop od rohovej zastávky, center hlavičkoval Ramirez tesne vedľa. V 58. minúte K. Vida skúšal strelu, ale trafil len pravú žrď. Dunajská Streda vyvíjala obrovský tlak na bránu Serede, ale do vyloženej šance sa nedostala. V 74. minúte sa do gólovej šance dostal Kalmár, jeho strelu Slaninka stihol zblokovať.

V 77. minúte striedajúci Fáby poslal strelu z hranice pokutového územia, ale Iliev bravúrne chytal. O dve minúty neskôr po rohovom kope Ronana lopta skončila v sieti, ale gól po faule na brankára neplatil. V 81. minúte po rohu Fábryho poslal z dvoch metrov loptu nad Beskorovajnyj. V 84. minúte po centri hlavičkoval Oravec, ale len do rúk Ilieva. V nadstavenom čase skúšal ešte Kružliak, ale Iliev bol na mieste.

Peter Hyballa, tréner DAC-u: „Prvý polčas bol veľmi zlý, v druhom polčase sme dominovali. Hrali sme viac po krídlach, po štandardkách si vytvorili aj šance. Štyridsať-štyridsaťpäť minút sme hrali dobre, čo dnes nestačilo. Z dnešného výkonu som veľmi sklamaný.“

Slavče Vojneski, tréner Serede: "Dnešný zápas by som rozdelil na dva polčasy. V prvom sme dodržali taktiku, získali sme veľa lôpt, snažili sme sa o protiútoky. Vytvorili sme si aj šance, ale nepremenili sme ich. V druhom polčase bol súper lepší, kontroloval hru, my sme boli zatlačení do defenzívy. Chceli sme využiť a vytvoriť šance. Nakoniec sa to skončilo 0:0, sme šťastní, že sme remizovali.

Michalovce dvakrát viedli, získali bod

Futbalisti Michaloviec pred vlastnými priaznivcami nad Zlatými Moravcami dvakrát viedli, napokon však po remíze 2:2 získali iba bod.

MFK Zemplín Michalovce – FC ViOn Zlaté Moravce 2:2 (1:1)
Góly: 30. Rota, 64. Kountouriotis – 45.+ Jarovič, 83. Jarovič. Rozhodoval: Pavlík, ŽK: Pino Soler, 821 divákov.
MFK Zemplín Michalovce: Kira – Rota, Carrillo, Pino Soler, Vojtko (60. Mensah) – Savvidis – Kvocera (85. Kvocera), Žofčák, Pedro, Popovic (44. Kountouri­otis) – Sidibé
FC ViOn Zlaté Moravce: Pindroch – Čögley, Asanovič, Tóth, Brašeň – Grozdanovski (64. Jacy), Duga – Kovaľ, Richtárech (81. Gustavo), Švec (68. Silvio) – Jarovič

Úvod zápasu priniesol medzišestnástkový futbal a náznaky gólových príležitostí príliš nezamestnali brankárov. V 25. minúte sa domáci brankár Kira vyznamenal po strele Dugu. Po polhodine hry išli Michalovčania do vedenia. Rota si na hranici šestnástky narazil loptu so Žofčákom a pred brankárom Pindrochom ju usmernil do bránky hostí – 0:1.

Strelec gólu sa pri jeho oslave zranil, po krátkej absencie sa však napokon vrátil do hry. Hostia dokázali vyrovnať ešte pred prestávkou, keď v nadstavenom čase Jarovič ideálne zareagoval na rohový kop a hlavičkou prekonal Kiru – 1:1.

Domáci sa snažili v druhom polčase diktovať hru, loptu mali často na kopačkách a snažili sa získať späť stratený náskok. Rotova strela v 52. minúte ešte gól nepriniesla, v 64. sa však už domáci radovali. Krížnu prihrávku Žofčáka nezachytil Sidibé, lopta sa dostala až k nedôrazne bránenému Kountouriotisovi, ktorý zblízka upravil na 2:1. Náskok svojho tímu nezvýšil Sidibé, ktorého šancu zmaril Pindroch a domáci krátko na to pykali. Jarovič sa dostal za ich obranu a po krátkom úniku prestrelil Kiru – 2:2.

Nováčik zostal posledný

Nováčik súťaže FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa zostáva na dne ligovej tabuľky, v sobotu doma prehral s Ružomberkom tesne 1:2.

FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa – MFK Ružomberok 1:2 (0:2)
Góly: 29. Twardzik (z 11 m), 42. Regáli – 59. Klec. Rozhodovali: Glova – Pozor, Borsányi, ŽK: Jacko, Bartoš – D. Takáč, 1071 divákov
Pohronie: Jenčo – Tesák (52. Klec), Nosko, Bartoš, Župa – Jacko, Dzurík – Hrnčár, Pellegrini, Blahút (77. Mazan) – Zachara (46. Mészáros)
Ružomberok: Macík – Čurma, J. Maslo, Twardzik, Mojžiš – Zsigmund – Kojnok (88. Jedinák), Kostadinov, D. Takáč (90.+ Múdry) – Bobček, Regáli (90.+ R. Kružliak)

V prvom polčase boli aktívnejší domáci futbalisti, ale strieľali iba spoza šestnástky. Najprv v štvrtej minúte Jacko mieril nepresne, potom v osemnástej Pellegrini už do priestoru troch žrdí, no so slabšou loptou si brankár Macík poradil. Najnebezpečnejší bol volej Dzuríka v 25. minúte, ružomberský tím zachraňoval Twardzik, ktorý loptu dobre tečoval. Nasledovali tri rohové kopy Pohronia, avšak ani z nich nevznikla vyložená šanca.

Udreli teda hostia, podnikli rýchly protiútok, v šestnástke fauloval Jenčo prenikajúceho Takáča a nariadenú penaltu premenil v 29. minúte Twardzik. Aj po tomto góle mali prevahu zverenci Mikuláša Radványiho, ale nedokázali sa dostať do gólovej príležitosti. Navyše v 42. minúte neustrážili Regáliho, ten si šikovne zbehol do šestnástky a zužitkoval presnú prihrávku Bobčeka pred odkrytou bránkou – 0:2.

V druhom polčase domáci prestriedali a dokázali znížiť. V 59. minúte totiž brankár Macík fauloval po rozohranej štandardke v pokutovom území Bartoša a nasledoval ďalší pokutový kop. Ten síce striedajúci Klec nepremenil, ale z dorážky vyrazenú loptu už upratal do siete – 1:2. Výstrahu zobrali Ružomberčania vážne a mohli znovu navýšiť vedenie.

Kostadinov z 15 metrov strieľal presne k žrdi, Jenčo však loptu vyrazil a z nasledujúcej dorážky Kojnok prestrelil bránku. Pohronie sa až v samom závere začalo viac tlačiť dopredu v snahe vyrovnať, ale Macík nečelil nebezpečnej gólovej situácii. Hostia si už výsledok postrážili.

Mikuláš Radványi, tréner Pohronia: Do zápasu sme vstúpili dobre, do prvého inkasovaného gólu z penalty sme hrali to, čo sme chceli hrať. Avšak v podstate za desať minút sme si tento zápas prehrali. Urobili sme dve naivné chyby, ktoré sa nemôžu robiť a tým sme súpera posadili na koňa. V druhom polčase musím pochváliť hráčov, dokázali znížiť na rozdiel gólu, nechali na ihrisku všetko, no bohužiaľ sme vyrovnávajúci gól už nedali. Veľmi sa nadrieme na každý gól. Súper je v inom psychologickom rozložení, je na víťaznej vlne. To sa o nás povedať rozhodne nedá. Navyše sa nám zranili hráči. Musíme bojovať a veriť, že nám to raz futbalový Boh oplatí.

Ján Haspra, tréner Ružomberka: Zápasu s Pohroním som sa veľmi obával. Pretože sme mali nahustený program. Úvod bol z našej strany rozpačitý. Neboli sme dostatočne živí, povedal by som priam až ospalí. No s pribúdajúcimi minútami sme začali tempo našej hry stupňovať a podarilo sa nám streliť dva góly. Všetko nasvedčovalo tomu, že zápas je rozhodnutý, ale v druhom polčase nám strelil súper gól, znížil a zdramatizoval zápas, trošku nám to sťažil. Musím však pochváliť chlapcov, že to veľkou túžbou a obetavosťou udržali a vyhrali.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava #FC Nitra #DAC Dunajská Streda