Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šporar zariadil víťazstvo Slovana. Žilina zostala na dostrel

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava zvíťazili v zápase 13. kola Fortuna ligy na ihrisku MFK Zemplín Michalovce 1:0 a potvrdili post lídra tabuľky. O jediný gól zápasu sa postaral v 30. minúte Andraž Šporar.

26.10.2019 18:18 , aktualizované: 27.10.2019 22:59
Andraž Šporar Foto: ,
Akrobatické zakončenie útočníka Slovana Bratislava Andraža Šporara v Michalovciach.
debata

Prvý polčas priniesol bojovný futbal s miernou prevahou hostí. V 11. minúte sa po chybe v defenzíve domácich dostal do šance Šporar, ale Kira bol pozorný. V ďalšom priebehu dominovali najmä defenzívy a tímy si dávali pozor na chyby.

Michalovská prišla po polhodine hry, keď domáci hráči neodvrátili loptu z vlastnej šestnástky, tá sa dostala k Šporarovi, ktorý chrbtom k bránke prekonal Kiru – 0:1.

Slovinský útočník bol v úvode 2. polčasu blízko k ďalšiemu gólu, v sľubnej šanci však nenamieril presne. Hostia napriek tesnému náskoku zvýšili aktivitu a v druhom polčase sa snažili diktovať hru.

V 75. minúte brankár domácich Kira podržal svoj tím pri viacerých šanciach hostí, na opačnej strane sa Šulla nenechal prekvapiť strelou Sidibého. Domáci sa v závere snažili stupňovať tlak. Najbližšie ku gólu boli v nadstavenom čase pri strele Martineza spoza šestnástky, ale jeho pokus minul pravú žrď Šullovej bránky.

MFK Zemplín Michalovce – ŠK Slovan Bratislava 0:1 (0:1)
Gól: 30. Šporar. Rozhodoval: Gemzický, ŽK: P. Kolesár, Kira – De Marco, Ľjubičič, Šulla, 2864 divákov.

MFK Zemplín Michalovce: Kira – Rota, Carrillo, Pino Soler, M. Kolesár – Savvidis – Kvocera (81. Vojtko), Žofčák (68. Sidibé), Martinez, P. Kolesár (63. Kountouri­otis) – Mensah
ŠK Slovan Bratislava: Šulla – Bajrič, Božikov, Apau (18. Medvedev), Ljubičič – de Kamps (81. Abena), De Marco – Dražič (71. Holman), da Silva, Moha – Šporar

Hlasy po zápase

Anton Šoltis, tréner MFK Zemplín Michalovce: „Z našej strany to bol dobrý zápas proti kvalitnému súperovi, škoda však chýb, ktoré sme spravili. Slovan potvrdil, že to vie využiť. V druhom polčase sme sa snažili spraviť niečo s výsledkom, no chýbala nám nadstavba v pdoobe gólu. Súper má Šporara, ktorý dá gól asi fakt zo všetkého, to je rozdielový hráč.“

Ján Kozák ml., tréner ŠK Slovan Bratislava: „Zápas sme si mohli uľahčiť, keby sme strelili druhý gól, ktorý by nás upokojil. Príležitostí sme na to mali dosť. Domáci sa najmä v závere pokúšali vyrovnať, no myslím si, že o ten jeden gól sme boli lepší.“

Žilinu spasil Demiri

Žilina zvíťazila v Trnave 1:0. Sebavedomejšie vstúpili do zápasu Žilinčania a už v 3. minúte po priamom kope letela ich hlavička tesne vedľa pravej žrde Rusovovej brány. V 7. minúte mal dobrú príležitosť Ďuriš, ale brankára Rusova neprekonal.

K lopte sa dostal Balaj, avšak namieril len do bočnej siete. Z protiútoku natiahol Holeca strelou z diaľky Halilovič. V 18. minúte zasahoval Rusov na bránkovej čiare pri strele Jánošíka. Na opačnej strane strelu Záhumenského zneškodnil Holec.

V 21. minúte bolo obojstranné ošetrovanie hosťujúceho Paura a domáceho Dioga. V ďalšom priebehu sa hral medzišestnástkový futbal, keď obe mužstvá sa nedostávali k zakončeniu.

V 34. minúte krížnu strelu Káčera kryl Rusov a minútu pred koncom polčasu si nabehol na odrazenú loptu Demiri a nechytateľnou strelou do ľavého horného rohu dostal Žilinčanov do polčasového vedenia.

V 2. polčase najskôr po centri Jánošíka kryl Rusov hlavičku Ďuriša. Potom sa viackrát vyznamenal brankár Holec, ktorý zakončenie Dangubiča odvrátil na roh a rovnako zneškodnil aj strelu Sobczyka. Trnavčania mali príležitosť na vyrovnanie v 68. minúte, ale hlavička Mesíka a vzápätí aj Sobczyka neskončili gólom.

O chvíľu strelu Haliloviča Holec opäť vyrazil na roh. V 75. minúte sa do úniku dostal Yilmaz, ale zakončenie mu nevyšlo a loptu poslal vedľa brány. V 2. polčase sa hralo prevažne na polovici hostí, ktorí sa bránili aj s desiatimi hráčmi, ale Trnavčania recept na prekonanie obrany „Šošonov“ nenašli.

Minútu pred koncom išiel do žilinskej šestnástky na rohový kop brankár Rusov, hlavičkou našiel Mitreu, ale jeho nožničky smerovali vedľa brány. Žilinčania si pripísali dôležité tri ligové body, naopak Trnavčania zaknihovali už tretiu domácu prehru.

FC Spartak Trnava – MŠK Žilina 0:1 (0:1)
Gól: 44. Demiri. Rozhodovali: Ziemba – Weiss, Rozsbeck, ŽK: Grendel, Halilovič, Mitrea – Ďuriš, Kaša, Paur, Kurminowski, 4471 divákov.

Trnava: Rusov – Turňa, Mitrea, Mesík (81. Jakúbek), Záhumenský (54. Grendel) – Tesija – Diogo, Halilovič, Dangubič (65. Yilmaz), Tavares – Sobczyk
Žilina: Holec – Tomič, Kaša, Králik, Demiri – Káčer, Pečovský, Paur (67. Kurminowski) – Ďuriš (70. Kiwior), Balaj (77. Bernát), Jánošík

Hlasy po zápase

Ricardo Chéu, tréner Trnavy: „Stále sa opakujem: boli sme aj dnes lepší, no stále nedávame góly. Mali sme dosť šancí, ale brankára Holeca sme neprekonali. Bol najlepším hráčom na ihrisku, čo nie je pre nás dobré konštatovanie. Inkasovanému gólu predchádzala naša chyba. Zakončenie neustále trénujeme, napriek tomu góly nedávame.“

Jaroslav Kentoš, tréner Žiliny: „Videli sme veľmi dobrý zápas, v ktorom sme my hrali dobre 60 minút. Trnavu sme nepúšťali do šancí, dali sme pekný gól, ale od 60. minúty sme sa dostali pod tlak Trnavčanov. Brankár Holec nás viackrát podržal, chytil aj stopercentnú šancu. Vážime si tri body z Trnavy a ideme ďalej.“

Hyballa nervózny napriek triumfu

Dunajská Streda zvíťazila na ihrisku Pohronia 2:0. Domáci pod vedením nového kouča Radványiho začali aktívne a vytvorili si dve dobré príležitosti. V deviatej minúte zakončil v šestnástke Zachara, ale slabšiu strelu mieril do priestoru, kde bol brankár Jedlička.

V sedemnástej minúte po priamom kope Pellegriniho išla centrovaná lopta pred bránku a Zachara ju hlavou poslal tesne vedľa žrde. Hostia postupne hru vyrovnali, ale stred poľa bol mimoriadne prehustený, do šancí sa nedostával ani jeden tím, hlavne domáci sa zamerali na pozornú defenzívu a číhali na brejky.

Jeden z nich mohli využiť v 37. minúte, keď po ľavej strane unikol Župa, nacentroval do pokutového územia, no úplne voľný Blahút nepokoril gólmana DAC, ktorý loptu vytlačil na roh. Z neho išla centrovaná lopta tentoraz na hlavu Bartoša, ale ten nebol presný.

Dunajská Streda mala dobrú možnosť až v závere polčasu, dvojnásobne odrazená lopta sa dostala k Ramirezovi, ktorý zoči – voči Jenčovi neuspel.

V druhom polčase sa hral svižný futbal. Tréner hostí prestriedal dvoch hráčov a výrazne oživil hru. Najprv však pohrozilo Pohronie, po centri Zacharu Blahút pred bránkou iba tesne minul hlavou dobrú loptu. Na opačnej strane zakončoval striedajúci Davis z rohu šestnástky, ale mieril nad brvno.

Rovnako tam poslal loptu na domácej strane po rohu hlavou Nosko. Útoky sa striedali na oboch stranách, no napokon sa tešili hostia. Po rohu ešte pokus Beskorovajnyho neskončil gólom, no v 61. minúte si striedajúci Kalmár narazil loptu s Ramirezom, prebil sa cez dvoch protihráčov a presne po zemi zakončil – 0:1.

Následne Dunajskostredčania umnou a taktickou hrou držali tesné vedenie, nepúšťali súpera do šancí. Ten pohrozil iba po chybe Davisa, ale pekný slalom Blahúta neslávil v šestnástke želaný efekt v podobe zakončenia.

V závere sa DAC ešte presadil po rohovom kope, keď Ronan poslal presný center na hlavu Kružliaka a ten sa nemýlil. Definitívne tak umlčal snahu futbalistov Pohronia.

FK Pohronie – FK DAC 1904 Dunajská Streda 0:2 (0:0)
Góly: 61. Kalmár, 85. Kružliak. Rozhodovali: J. Pavlík – Bobko, Galo, ŽK: Župa, Pellegrini – Blackman, 2094 divákov

Pohronie: Jenčo – Tesák, Nosko, M. K. Bartoš, Župa – Blahút, Dzurík, Pellegrini, Abrahám (84. Mészáros) – Klec (68. Mazan) – Zachara
DAC: Jedlička – Blackman (84. Divković), Kružliak, Beskorovajnyj, Šimčák (46. Davis) – Oravec – Fábry (46. Kalmár), Ronan, M. Vida, K. Vida – Ramirez

Hlasy po zápase

Mikuláš Radványi, tréner Pohronia: „Prvý polčas sme odohrali výborný zápas. Po taktickej stránke sme to dobre zvládli. Na čom sme cez týždeň pracovali, to aj chlapci robili na ihrisku. No ak nedáte z tých šancí či náznakov jeden alebo dva góly, tak sa vám to môže vypomstiť. Súper do druhého polčasu poslal dvoch kvalitných futbalistov Kalmára a Davisa a to sa odzrkadlilo. Hostia hrali už iný futbal. Vedeli sme, že po prestávke to nebude jednoduché, mrzí ma, že sme inkasovali gól stredom šestnástky. Bohužiaľ som nemohol poslať na ihrisko defenzívneho záložníka v 60-tej minúte, keďže sa nám Sedláček zranil. Na konci sme už išli do rizika, dali sme do hry druhého útočníka, vystriedal hráča, ktorý mal na starosti Kružliaka, nepokryl ho a dostali sme aj druhý gól. Ctím si, že moji hráči posledných päť minút ešte chytili dych, mali tam náznaky šancí. Odohrali sme dobrý zápas, ale v ďalších zápasoch potrebujeme zbierať body.“

Peter Hyballa, tréner Dunajskej Stredy: „Bol som veľmi nahnevaný na výkon mojich zverencov v prvom polčase. Hrali sme staticky v hre bez lopty, nešli sme do súbojov, ani taktická stránka nebola ideálna. Chceli sme využívať kraje, ale nedarilo sa nám to. Domáci bojovali, získavali odrazené lopty. Ten stav 0:0 bol pre nás ešte dobrý. Pohronie bolo lepšie. Do druhého polčasu som poslal dvoch hráčov po zranení Kalmára s Davisom a to sa prejavilo pozitívne na našej hre. Zmenil som i rozostavenie, viac sme bojovali a zapojili aj Ronana do hry. Celkovo sme hrali oveľa lepšie v druhom než v prvom polčase. Pri prvom góle sa prejavila dobrá spolupráca Ramireza s Kalmárom. Pri druhom naše nacvičovanie štandardiek počas týždňa, ktoré má na starosti môj asistent. Za prvý polčas musím dať kompliment domácim, my sme neukázali nič. V druhom sa prejavili naša kvalita a sila. Nebol to náš najlepší zápas, ale hráčom ďakujem, že dobre zareagovali na priebeh. Sú to pre nás dôležité tri body.“

Dominik Kružliak, autor druhého gólu Dunajskej Stredy: „Spokojnosť je s výsledkom 2:0. Aj keď prvý polčas nebol z našej strany dobrý, súper pozorne bránil v dobrom bloku a takisto aj hrozil z brejkov. Povedali sme si, že v druhom polčase musíme byť lepší a trpezliví. Prišiel Kalmár, ktorý dal prvý gól a konečne to padlo aj mne po štandardke. Videl som tam priestor v strede a dobre som si nabehol na centrovanú loptu. Sme radi za tento zvládnutý zápas, je to pre nás dôležité víťazstvo.“

Debut Hrnčára v Trenčíne

Ružomberok remizoval doma s Trenčínom 2:2. Domáci od začiatku diktovali tempo a ťahali akcie do súperovej šestnástky. Už v 5. min mali prvú tutovku, keď sa Regáli ocitol za chrbtom obrany AS, ale Chudý včasným vybehnutím zachránil svoj tím.

Za dvadsať minút Liptáci zahrávali sedem rohových kopov a potom sa dočkali aj gólového zápisu, keď po Takáčovom centri Kojnok z prvej trafil k ľavej žrdi. V 39. min sa zrodila prvá nebezpečná akcia AS, Bukari sa presadil cez Twardzika i J. Masla, spätnou prihrávkou vyzval k strele Čatakoviča a po ruke Kostadinova z nariadenej penalty Čatakovič vyrovnal.

V úvodných fázach druhého polčasu (medzi 56. a 59. min) a to hneď v troch prípadoch sa o vzruch pred bránou AS postaral T. Bobček. Najprv sa mu do strely z bezprostrednej blízkosti vrhol Skovajsa, potom ho o koncovku obral Križan a do tretice ružomberský útočník hlavou mieril vedľa.

V 66. min J. Maslo z priameho kopu, keď Chudý dokázal loptu len pohladiť, opäť dostal MFK do vedenia. Van Kessel mal potom dve veľké príležitosti na gólovú odpoveď, ale trafil len žrď, v 66. min pravú a o tri minúty neskôr ľavú. Hostia sa s nulovým ziskom nechceli zmieriť.

V 79. min Twardzik hlavou zblízka mieril len do trenčianskeho brankára a z protiakcie Trenčín vyrovnal. Macík najprv vedľa seba vyrazil strelu Zubairu a Bukari pohodlne trafil voľný kút domácej brány.

Ružomberok naposledy prehral 31. augusta na pôde Zlatých Moraviec 2:4. Odvtedy ťahá šnúru ôsmich súťažných stretnutí bez prehry.

Duel v Ružomberku bol premiérou pre nového trénera Trenčanov Norberta Hrnčára. Ten v nedávnej minulosti viedol práve „Ružu“, s ktorou v Európskej lige vyzval Everton s Waynom Rooneym.

MFK Ružomberok – AS Trenčín 2:2 (1:1)
Góly: 21. Kojnok, v 64. J. Maslo – 41. Čatakovič (z 11 m), 80. Bukari. ŽK: Kostadinov, Twardzik – El Mahdiou, Koolwijk. Rozhodovali: Bálitn – Štrbo, Bedná, 1235 divákov

Ružomberok: Macík – Čurma, J. Maslo, Mojžiš – Kojnok, Kostadinov, Zsigmund, Takáč (90+. Múdry), Twardzik – Regáli (73. Gerec), T. Bobček (81. V. Jedinák)
Trenčín: Chudý – Križan, Skovajsa, Julien – Slávik, El Mahdiou (65. Zubairu) , Koolwijk, Roguljič – Bukari (85. Corryn), Čatakovič (75. Depetris), Van Kessel

Hlasy trénerov

Ján Haspra, tréner Ružomberka: „Prvých tridsať minút zápasu som bol milo prekvapený, čo sme predvádzali a kam sa za krátky čas naše mužstvo posunulo. Bolo to z našej strany výborné, viedli sme 1:0 a mohli sme pridať aj ďalšie góly a bolo by o zápase rozhodnuté. V závere polčasu sa nám prihodila smoliarska vec, súper vyrovnal. Mužstvu to ale neublížilo, aj do druhej polovice vstúpilo rovnako. Súpera sme do ničoho nepúšťali. Potom, musím priznať, že Trenčín začal šliapať na plné obrátky a kvalita jeho hráčov sa začala prejavovať. Mali sme dosť značné problémy, vyrovnali na 2:2. S výsledkom spokojný nie som, veľmi sme chceli víťazstvom potešiť domáceho fanúšika. Ale vzhľadom na záver, musím brať aj bod.“

Norbert Hrnčár, tréner Trenčína: „Diváci videli zaujímavý zápas, zaujímavý futbal, s viacerými ofenzívnymi akciami na jednej i druhej strane, keď každé mužstvo sa svojím spôsobom dostávalo do zakončenia. Prvý polčas z našej strany na vlastnej polovici bol komplikovaný a hlavne nepresný, neboli sme schopní dostať sa do pokojnejšej kombinácie a využiť našu rýchlosť a kvalitu smerom hore. V druhej polovici sme výstavbu útoku spresnili, náš prechod dopredu bol veľmi zaujímavý a tým sme domácim robili veľké problémy. Som rád, že dvakrát sme sa vrátili do zápasu a na mužstve bolo cítiť túžbu po víťazstve, bola tam emócia a do posledných sekúnd sme sa snažili ísť za tromi bodmi.“

Moravce vyhrali prvýkrát od augusta

Zlaté Moravce doma zdolali Nitru 1:0. Tradičné regionálne derby prinieslo od úvodu obojstranne opatrnú partiu. S pribúdajúcim časom sa však domáci čoraz viac tlačili pred pokutové územie hosti.

V 17. minúte Čögley našiel na hranici malého vápna Rodrigueza, ktorého strela len tesne minula pravú žrď Šípošovej brány. V 22. minúte prišla pekná kombinácia ViOnu po osi Čögley -Asanovič – Duga, s koncovkou ktorého si však Šípoš poradil.

Skóre sa mohlo meniť v 33. minúte na opačnej strane. Faško šikovne vysunul Ristovského a ten sám pred Pindrochom mieril iba do neho, aby sa k odrazenej lopte dostal Šefčík, ktorého skvelým pádom pod nohy Pindroch vychytal. V 37. minúte si na Orávikov rohový kop vyskočil Asanovič, ale jeho hlavičke chýbali decimetre.

Do 2. polčasu vstúpili domáci raketovo. Striedajúci Švec vycvičil na hranici pokutového územia dvoch obrancov Nitry, spätnou prihrávkou našiel Kovaľa a jeho strela aj s prispením jemného teču Farkaša skončila v sieti. Po hodine hry napriahol z dobrých 20 m Duga, ale jeho utešenú strelu pozorný Šípoš vytesnil na roh.

V 64. minúte Kovaľov center našiel na päťke Asanoviča, jeho hlavičke však chýbali centimetre. V 77. minúte nitrianske manévre pred pokutovým územím ViOnu zakončil nevydarenou strelou Chobot. V závere sa hostia snažili o vyrovnanie, ale v koncovke boli bezzubí.

FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble – FC Nitra 1:0 (0:0)
Gól: 46. Kovaľ. Rozhodovali: Královič – Hrmo, Perát, ŽK: Grozdanovski – Šefčík, Ristovski, 1680 divákov.

Zlaté Moravce-Vráble: Pindroch – Čögley, Tóth, Asanovič, Brašeň – Kovaľ (79. Oliveira), Grozdanovski, Duga, Orávik (46. Švec) – Ďubek – Rodrigues (72. Jarovič)
Nitra: Šípoš – Kuník, Farkaš, Podhorín, Magda – Dubeň (59. Guláš), Bílovský – Šefčík (59. Gatarič), Faško (77. Fábry), Chobot – Ristovski

Hlasy trénerov

Karol Praženica, tréner Zlatých Moraviec: „Očakávali sme ťažký zápas, derby obyčajne nemá favorita. Chceli sme dať gól už v úvode, mali sme na to príležitosti. Pri šanci hostí nás podržal brankár. Do druhého polčasu sme išli s tým, že chceme víťazstvo strhnúť na našu stranu. Som rád, že sme skórovali hneď v úvode druhého dejstva.“

Marián Süttö, tréner Nitry: „Tabuľkové postavenie nám velilo staviť na defenzívu a vyrážať do protiútoku. Do polčasu sme mali dve príležitosti, nedokázali sme však skórovať. Po zmene strán sme dostali smolný gól. Koľký už? V závere sme sa chytali slamky, jedna šanca Chobota však bola málo. Hráči bojovali, strieľali, ale na viac ako na tesnú prehru to nestačilo.“

Sereď je opäť bližšie k TOP 6

Sereď zvíťazila v Senici 1:0. Prvý polčas sa odohrával medzi 16-kami. Pred oboma bránami bolo málo vzruchu, zápasu chýbalo väčšie tempo. Domáci dvakrát ohrozili brankára Ilieva. V 22. minúte nepríjemnú strelu Castaňedu brankár hostí vyrazil a rovnako si poradil aj so strelou stopéra Favara v 34. minúte.

Hostia sa do priestoru bránky trafili až v poslednej minúte polčasu, keď Ivánovu strelu spoza pokutového územia vyrazil brankár Vorel a tak sa polčas skončil bez gólov.

V druhom sa hral o niečo záživnejší futbal, najmä domáci boli tí, ktorí by si zaslúžili streliť gól, ale v koncovke boli jaloví. V 54. minúte hosťujúci Ventúra vyskúšal pozornosť brankára domácich, ale ten na dvakrát loptu kryl.

O minútu strieľal Iván, aj tentoraz senický brankár loptu vyrazil. V 57. minúte udrelo na druhej strane. Castaňeda si vypracoval ideálnu pozíciu, loptu po jeho strele vyrazil s námahou brankár Iliev na rohový kop.

Senický útočník Castaňeda sa dostal do zakončenia v 62. minúte, po jeho dobre mierenej krížnej strele išla lopta tesne vedľa ľavej žrde. Do vedenia mohli ísť v 78. minúte domáci, po štandardnej situácii zakončil pred bránou hostí El Moudane, no trafil len ľavú žrď.

Z ničoho nič udrelo na druhej strane. Loptu si po centri Ventúru vrazil do vlastnej siete de Assis. Seničania sa snažili aspoň o vyrovnanie, dostali sa ešte do dvoch gólových šancí. V 85. minúte striedajúci Akinyoola zo 100-percentnej pozície trafil len do brankára.

V nadstavenom čase sa po ďalšej štandardke dostal do zakončenia Krč, ale bulharský brankár bol v tomto zápase výraznou oporou Serede a loptu so šťastím vytesnil na roh. Sereď si tak šťastne odviezla tri body.

FK Senica – ŠKF iClinic Sereď 0:1 (0:0)
Gól: 79. de Assis (vlastný). Rozhodovali: Dohál – Jánošík, Vitko, ŽK: de Assis, Cvek – T. Dabó, Ventúra, 785 divákov

Senica: Vorel – Didiba, Dias, Favaro Amaral, de Assis – Yenne (77. Akinyoola), Cvek – El Moudane (87. Krč), Klapan (65. Ramirez) – Castaňeda, Sulley
Sereď: Iliev – Dabó, Ba, Hučko, Slaninka – Ventúra, Metalsi – Iván, Pankarićan (64. Rorič), Cleber (67. Louka) – Morong (90. Adekuoroye)

Hlasy trénerov

Slavche Vojneski, tréner Serede: „Vedeli sme, kam sme prišli, tento tím si viedol v posledných zápasoch veľmi dobre – získal desať bodov. Snažili sme sa neotvárať zápas, v prvých 15–20 minútach sme mali viacero problémov. Neskôr sme sa dostali do hry a vedeli sme presne, čo chceme. Splnili sme to, čo sme si povedali v polčasovej prestávke. Dnes vyhral tím, ktorý chcel zvíťaziť viac a mal viac šťastia. Šťastiu musíte ísť niekedy naproti. Gratulujem môjmu trénerskému tímu a mojim hráčom. Takisto gratulujem trénerovi domácich k fair play.“

Michal Ščasný, tréner Senice: „Chcem pogratulovať súperovi k trom bodom. Veľmi dobrá organizácia a defenzíva. Mali sme s tým určité problémy, nehrali sme tak rýchlo, akoby sme chceli. Aj napriek tomu sme si vypracovali dostatok príležitostí. Ak chceme byť v zápase úspešní, musíme premieňať šance. Bolo to o našej nemohúcnosti streliť gól.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Fortuna liga