Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trénerovi Weissovi chýba klub. Syn chce ísť do Slovana, tvrdí

Vladimír Weiss st. a aj jeho syn budú riešiť koncom roka svoje nové angažmány. Z lavičky Gruzínska, respektíve katarskej ligy sa obaja vyberú na nové dobrodružstvo.

22.10.2019 16:17
Vladimír Weiss Foto: ,
Tréner Gruzínska Vladimír Weiss.
debata (4)

Niekdajší kormidelník slovenskej futbalovej reprezentácie, ktorý ju priviedol na historický prvý svetový šampionát v ére samostatnosti – na MS 2010 do Juhoafrickej republiky – sa prostredníctvom stránky Slovana vyjadril k najbližšiemu zápasu belasých v Európskej lige proti Wolverhamptonu, vlastnej budúcnosti i ďalších krokoch svojho syna Vladimíra.

„Bude to veľmi náročný zápas. Wolves sa po slabšom úvode rozbehli. Majú dobrých hráčov a inteligentného trénera. Slovan to nebude mať ľahké, ale v Európe hrá veľmi dobre. Prajem mu a aj Jankovi Kozákovi, aby vybojovali priaznivý výsledok,“ vravel Weiss.

V decembri sa mu končí zmluva pri gruzínskej reprezentácii. Po nej sa vedeniu tamojšej federácie poďakuje za poskytnutú šancu a vyberie sa hľadať novú výzvu. Tentoraz však nebude reprezentačná.

„Na 99 percent sa naše cesty rozídu. Štyri roky je dostatočne dlhá doba. Verím, že som im s mojim trénerským tímom niečo odovzdal. Už mi chýba každodenný trénerský život. Chcem sa vrátiť do klubu,“ pokračoval Weiss.

Nevyhol sa otázke príchodu svojho syna Vladimíra do Slovana. Ten by sa po kritike reprezentačného trénera Hapala rád vrátil do reprezentácie. Možno sa tak stane, keď už bude ako hráč belasých.

„Tiež sa mu tento rok končí zmluva. Pravdepodobne v Katare skončí, je to na ňom. Ak by sa vrátil domov, určite len do Slovana. Vyzerá to tak, že pravdepodobne ukončí kariéru na Tehelnom poli. Klub však musí mať záujem, o chvíľu bude mať Vlado 30 rokov,“ uzavrel Weiss st.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss ml. #Vladimír Weiss st.