Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Kotol Slovana? Chuligánske skupiny zo štyroch krajín

Sektor C. V tejto časti štadióna na Tehelnom poli má svoje miesto kotol fanúšikov Slovana Bratislava. Práve o nich sa hovorilo najviac v súvislosti s nedeľňajším derby Slovan - Trnava (2:0).

17.09.2019 11:15
SR futbal FL dohrávka 8. kolo Slovan Trnava BAX Foto: ,
Strelec druhého gólu Slovana Dejan Dražič medzi svojimi fanúšikmi počas dohrávky 8. kola Fortuna ligy ŠK Slovan Bratislava - FC Spartak Trnava (2:0).
debata (4)

Po druhom góle belasých, ktorý v nadstavenom čase druhého polčasu spečatil výsledok, nastala hromadná strkanica medzi hráčmi – priamo pred sektorom domácich ultras.

VIDEO: Pozrite si útok fanúšika v zápase Slovan – Spartak a tiež stanovisko polície. Čo výtržníkovi hrozí?

Video

Vášne z ihriska sa preniesli aj medzi divákov. Dvaja chuligáni preskočili zábrany a jeden z nich cez bránkovú sieť skopol na zem trnavského kapitána Bogdana Mitreu.

Jednotlivé stanoviská zúčastnených strán si prečítajte v hore uložených záložkách, pred niekoľkými hodinami poskytli svoj pohľad aj Ultras Slovan.

Derby zhodnotili ako „jedno z tých vydarenejších“ a poďakovali za návštevu kolegom zo zahraničia. Na pikantné derby mali slovanisti pomoc zo štyroch chuligánskych skupín, s ktorými majú družbu – Zbrojovka Brno, Austria Viedeň, Wisla Krakow a Ruch Chorzów.

Podľa oblečenia, tetovaní a napokon aj vyhlásenia polície SR je zrejmé, že dvaja muži, ktorí preskočili zábrany a zapojili sa do mely, sú Rakúšania, resp. fanúšikovia viedenskej Austrie.

Za akýkoľvek trest voči klubu – ÚLK navrhuje vyvodiť individuálnu zodpovednosť – budú môcť teda slovanisti ďakovať zahraničnému chuligánovi.

Disciplinárna komisia SFZ bude rozhodovať o prípade vo štvrtok.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava #derby