Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čo sa deje v Seredi? Michalík skončil: Za päť týždňov rozbili dvojročnú prácu

Bývalý slovenský futbalový reprezentant Ľubomír Michalík už nepôsobí v ŠKF iClinic Sereď. Po Martinovi Susovi sa stal ďalším obrancom, ktorý v krátkom čase opustil mužstvo pod trénerským vedením Slavčeho Vojneskiho zo Severného Macedónska.

22.08.2019 18:06 , aktualizované: 22:12
Ľubomír Michalík Foto: ,
Ľubomír Michalík patril dlhodobo k najtvrdším obrancom v slovenskej lige.
debata

Práve nového kouča označil 36-ročný stopér za hlavnú príčinu svojho odchodu. „On si to tak želal a ja to rešpektujem,“ poznamenal pre ProFutbal.sk Michalík, ktorý nastúpil v doterajších piatich fortunaligových kolách zakaždým v základnej zostave.

„Zatiaľčo spoluhráča Martina Susa vyhodili spôsobom, aký si nezaslúžil, za mnou sa prišli spýtať, či chcem aj ďalej pokračovať v tíme pod novým trénerom. Nerozumel som, o čom rozprávajú, veď som s ním nemal žiadny problém. Zistil som však, že na mňa vytiahol určité veci.

Išiel som si to overiť priamo k nemu, avšak poprel to. Páni, ktorí tam boli, mi to ale potvrdili. Urobte si vlastný obraz. Neurážam sa, ale mám svoju hrdosť a nakopilo sa tam už viac vecí. Neviem spolupracovať s človekom, ktorý mi klame do očí," pokračoval Michalík.

"Podľa mňa sa ma tréner snažil z klubu vyštvať, a to sa mu podarilo. Na druhej strane mi ale už padol kameň zo srdca, že sa to celé skončilo. Bol som už z toho celého znechutený,“ dodal.

Bývalý hráč Boltonu, Leedsu, Carlisle United, Portsmouthu, Kajratu Almaty či Dunajskej Stredy si momentálne nehľadá nového zamestnávateľa.

„Nechávam to otvorené, nič nevylučujem a zatiaľ si ani nehľadám nový klub. Uvidíme, čo prinesú najbližšie dni. Všetko sa môže zmeniť. Aj za päť týždňov sa dá rozbiť práca, ktorá sa poctivo robila dva roky.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Fortuna liga #Ľubomír Michalík #ŠKF Sereď #Slavče Vojneski