Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Koniec trénerského tandemu. Nemec opúšťa lavičku nováčika

Nováčik najvyššej slovenskej futbalovej súťaže FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa prišiel o jedného z dvojice hlavných trénerov.

02.08.2019 10:24
Milan Nemec, Rastislav Urgela Foto: ,
Milan Nemec (vľavo) a Rastislav Urgela na lavičke Pohronia.
debata

Milan Nemec sa k poslednému júlovému dňu rozhodol rezignovať na pozíciu kouča A-mužstva. Pohronie je po Slovane Bratislava už druhým fortunaligovým klubom, ktorý v aktuálnej sezóne Fortuna ligy zmenil trénera.

"Milan Nemec sa rozhodol rezignovať z osobných a zdravotných dôvodov. Je nám to veľmi ľúto, no jeho rozhodnutie rešpektujeme v plnom rozsahu. Ďakujeme za prácu, ktorú pre náš klub odviedol počas dvoch sezón, keď sa mu podarilo z tímu bojujúceho o záchranu v II. lige vybudovať mužstvo, ktoré postúpilo do Fortuna ligy.

Aj keď už nebudeme naďalej spolupracovať, meno trénera Nemca ostane navždy spojené s našim klubom a trvalo zapísané v jeho histórii," uvádza sa na oficiálnej webovej stránke Pohronia.

V najbližších súťažných stretnutiach povedie tím Nemcov doterajší spolupracovník Rastislav Urgela, ktorému bude dočasne vypomáhať mládežnícky tréner Radoslav Vanko. Klub má však záujem nájsť na Nemcovu pozíciu adekvátnu náhradu.

Pohronie v úvodných dvoch kolách slovenskej ligy nebodovalo. V prvom stretnutí na domácej pôde prehralo so Slovanom Bratislava 1:3 a minulý týždeň podľahlo Dunajskej Strede 1:5. V priebežnej tabuľke preto mužstvo zo stredného Slovenska figuruje na poslednej priečke. Najbližšie sa predstaví v sobotu o 19.00 h v Ružomberku.

debata chyba
Viac na túto tému: #FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa #Milan Nemec