Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan nedopustil ďalšiu senzáciu. DAC zachraňoval v Moravciach

Futbalisti MŠK Žilina zvíťazili 3:0 na trávniku Michaloviec v otváracom zápase úvodného kola nového ročníka slovenskej najvyššej súťaže Fortuna ligy.

20.07.2019 19:49 , aktualizované: 21.07.2019 21:50
Trnava, radosť, futbal Foto: ,
Radosť Trnavy po strelenom góle Emira Haliloviča proti Seredi.
debata (1)

Šošoni dobyli Zemplín

V 3. minúte mohol otvoriť skóre domáci Danko, ktorý sa v šestnástke hostí dostal do sľubnej pozície, jeho strele zblízka však chýbali razancia i presnosť. Ako na to ukázali hostia už z následného protiútoku.

Ich prvá akcia sa skončila gólom, keď akciu po prihrávkach Králika a Valla zakončila albánska posila Demiri – 0:1. Domáci sa nenechali zaskočiť inkasovaným gólom, ale ani ďalšia nádejná pozícia Danka v pokutovom území sa neskončila gólom, keď v 17. minúte trafil iba obrancu hostí.

Tí predviedli v prvom polčase príkladnú efektivitu, keď sa gólom skončila aj druhá strela na Kirovu bránku. Nedôraz obrany domácich využil osamotený Bernát, ktorý efektnou strelou z voleja zužitkoval center Jánošíka – 0:2.

Žilinčania si druhým gólom posilnili sebavedomie a do konca prvého polčasu bez väčších problémov čelili snahám domácich.

V závere prvého polčasu ešte potvrdili svoju stopercentnú streleckú úspešnosť, keď sa aj tretia strela do priestoru bránky skončila gólom. V skrumáži v šestnástke Michalovčanov sa ideálne zorientoval Králik – 0:3.

Krátko po prestávke sa do ďalšej streleckej pozície dostal Danko, trafil však iba do pripraveného brankára Holeca. Žilinčania kontrolovali hru, pri náznakoch akcií domácich včas prehusťovali priestor a darilo sa im držať presvedčivý náskok.

V 74. minúte sa Boženík snažil zvýšiť skóre, jeho strelu však zmaril Kira efektným zákrokom. Skóre už nezmenilo ani zakončenie Trusu po Mavretičovom centri v nadstavenom čase.

MFK Zemplín Michalovce – MŠK Žilina 0:3 (0:3)
Góly: 4. Demiri, 20. Bernát, 45. Králik. Rozhodoval: Ochotnický, ŽK: M. Kolesár, Turik – Vallo, Boženík, Sluka, 1523 divákov.

MFK Zemplín Michalovce: Kira – M. Kolesár (46. Kountouri­otis), Grič, Carrillo, Vojtko – Turík – Diarra, Danko, Žofčák (81. Petro), P. Kolesár (78. Mavretič) – Trusa
MŠK Žilina: Holec – Sluka, Králik, Kaša, Vallo – Bernát (65. Ďuriš), Fazlagič, Káčer – Demiri, Boženík (81. Balaj), Jánošík (74. Minárik)

Hlasy trénerov

Anton Šoltis, tréner MFK Zemplín Michalovce: „Do zápasu sme vstúpili aktívne, mali sme sľubnú šancu, ale súper nás potrestal z efektivity. Polčasový rozdiel troch gólov bol pre nás krutý, ale futbal sa hrá na góly. Keby sme skórovali na 1:3, možno by sme sa vrátili do zápasu. Súper si náskok ustrážil. Mňa teší, že sme sa dostali do šancí, musíme však zlepšiť efektivitu. Máme svoje problémy a verím, že sa postupne začnú riešiť.“

Kapitán Žiliny Miroslav Káčer: V Michalovciach sa nevyhráva ľahko.

Jaroslav Kentoš, tréner MŠK Žilina: „Sme veľmi radi za víťazný vstup do sezóny. V zápase sme mali pasáže, keď sme boli silní na lopte aj nebezpeční v ofenzíve. Chlapcov musím pochváliť aj za prácu bez lopty. Ukázali dobrú mentalitu, ale máme priestor na zlepšovanie. Sme radi za víťazstvo, máme na čo nadviazať a verím tomu, že sa budeme zlepšovať.“

Senica v druhom polčase zmietla Trenčín

V druhom sobotňajšom zápase zvíťazila Senica na domácom trávniku nad Trenčínom 3:1, keď otočila skóre stretnutia po prestávke.

Od začiatku zápasu mali loptu viac na svojich kopačkách hostia a domáci sa spoliehali na protiútoky. V 8. min sa v prvej šanci ocitol Castaneda, ktorý však spoza šestnástky mieril vedľa.

Do sľubnej pozície sa dostal v 12. min Yenne, ale v pokutovom území dlho váhal so zakončením a jeho strelu zblokovala trenčianska obrana. Hostia prvý raz ohrozili senickú bránku v 22. min z priameho kopu, keď Roguljičovu strelu domáci brankár vyrazil na roh.

Na druhej strane sa v 31. min po centri Yenneho hlavou presadil Košút, ale lopta išla tesne vedľa Šemrincovej bránky. Do kabín išli napokon s jednogólovým vedením Trenčania, keď v 45. min sa na pravej strane cez Otrísala presadil Bukari a jeho center gólovo zužitkoval Depetris.

Druhý polčas bol oveľa živší ako prvý a diváci sa mali na čo pozerať. Do 55. min mohli dať Trenčania dva góly a o zápase mohlo byť rozhodnuté. V 52. min po prihrávke Bukariho bol v čistej šanci Depetris, ale nastrelil len brvno domácej bránky.

O dve minúty po chybe Záhorákov sa do zakončenia dostal Bukari, ale lopta po jeho strele sa obtrela o brvno senickej bránky. Kľúčovým hráčom zápasu bol striedajúci senický Eneji Moses. V 52. min dal prvýkrát o sebe vedieť, keď sa lopta po jeho strele obtrela o pravú žrď trenčianskej bránky.

V 68. min sa Záhorákom podarilo vyrovnať po spolupráci dvoch mladých Nigérijčanov, keď výborný center Yenneho našiel na päťke Mosesa a ten tvrdou strelou prestrelil Šemrinca. Zápas bol otvorený a na svoju stranu sa ho podarilo získať Seničanom.

V 81. min sa v šestnástke hostí presadil Moses, keď jeho strelu tečoval ešte Kleščík a bolo 2:1. Kleščík v 90. min fauloval v pokutovom území Yenneho a nariadenú penaltu premenil Castaneda. Seničania dokázali v druhom polčase zlepšiť svoj výkon a otočili vývoj zápasu.

FK Senica – AS Trenčín 3:1 (0:1)
Góly: 68. a 81. Eneji Moses, 90. Castaneda (z 11 m) – 45. Depetris. Rozhodovali: Ziemba – Tomčík, Ádám, ŽK: Klapan, Otrísal, Moses – Depetris, 983 divákov.

FK Senica: Taborda – Klapan, Dias, Košút, Otrísal – Yenne (90.+ Totka), El Moudane, Cvek (87. Didiba), Baumgartner (46. Eneji Moses) – Castaneda, Sulley
AS Trenčín: Šemrinec – Ligeon, Šulek (37. Kleščík), Laczkó, Skovajsa – Roguljič (73. Ubbink), Koolwijk, Zubairu (82. Kadák) – Bukari, Depetris, Corryn

Hlasy po zápase

Michal Ščasný, tréner FK Senica: „Zápas by som rozdelil na tri časti. Prvých dvadsať minút sme sa dostávali do dobrých príležitostí, finálna prihrávka resp. zakončenie bolo trochu unáhlené. Po dvadsiatich minútach sme sa vytratili z ihriska, Trenčín bol lepší, dobre kombinoval s loptou. Druhý polčas sa to zmenilo, aj keď musím povedať, že za stavu 0:1 sme mali šťastie. Našťastie sme to ustáli a nastal obrat zápasu. Hráčom za to musím poďakovať, svojou bojovnosťou a nasadením si to zaslúžili.“

Roman Marček, tréner AS Trenčín: „Chceli sme mať v zápase väčšiu kontrolu lopty ako náš súper. Súpera sme chceli prinútiť behať viac bez lopty. Polčas pre nás dopadol veľmi dobre. V správny čas sme strelili gól. V úvode druhého polčasu sme mali dve obrovské šance, ktoré mohli zápas rozhodnúť. Napokon sme to neustrážili a súper vyrovnal. Z pohľadu držania lopty nebol druhý polčas optimálny. Na hráčoch bolo vidieť veľké odhodlanie. Neboli sme dnes dostatočne efektívni a to zápas rozhodlo.“

Slovan si čiastočne napravil reputáciu

Obhajca titulu ŠK Slovan Bratislava zvládol vstup do ligovej sezóny. Na pôde nováčika FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa 3:1 zvíťazil aj vďaka dvom gólom Andraža Šporara.

Bratislavčania nastúpili na duel proti nováčikovi súťaže s cieľom odčiniť tohtotýždňové vypadnutie z Ligy majstrov. Dočasný tréner Radenkovič urobil päť zmien v zostave oproti zápasu v Nikšiči.

1. kolo Fortuna ligy Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Radosť futbalistov Slovana Bratislava.

Slovan skóroval už v tretej minúte Šporarom, avšak gól neplatil pre ofsajd. V ôsmej minúte už bolo všetko v poriadku, po prieniku Šporara a jeho prihrávke cez Jacka poľahky poslal loptu medzi žrde Čavrič – 0:1. Majster naďalej dominoval, mal i ďalšie šance.

Dražič v šestnástke po peknej akcii mieril tesne vedľa žrde a gólmana Jenča poriadne zamestnal z ľavej strany Suchockij. Pohronie sa ťažšie dostávalo do šestnástky súpera, navyše sa im zranila africká kreatívna posila Badolo.

Hostia sa prihlásili o slovo do prestávky ešte v 40. minúte. Po centri Bajriča hlavičkoval Abena nad brvno. Prvú vážnejšiu strelu medzi žrde vyslali domáci až v 44. minúte. Z otočky zakončil v pokutovom území Zachara, Greif bol na mieste.

Po zmene strán sa dôležitý moment udial v 53. minúte. Tesák videl žltú kartu za faul na prenikajúceho Čavriča v pokutovom území, hoci zasiahol aj loptu, a nariadenú jedenástku premenil Šporar – 0:2. Nováčik následne nabral viac odvahy niečo vpredu vymyslieť.

O slušnú koncovku sa pokúsil Abrahám, tečovanú loptu musel Greif vyškriabať spod brvna. Na opačnej strane po rýchlom protiútoku vyslal krížnu strelu Čavrič, mieril tesne vedľa žrde a po rohovom kope hlavičkoval ešte nebezpečne Abena, no s podobným výsledkom ako jeho spoluhráč predtým.

Oboch ich to mohlo mrzieť, pretože v 65. minúte sa po peknej akcii z ľavej strany presadil v šestnástke pohotový Abrahám a znížil na rozdiel gólu – 1:2. Ani v ďalších minútach nechýbali šance na oboch stranách.

Slovan mohol zvýšiť, ak by mali presnejšiu mušku Dražič, Abena a Čavrič, Pohronie mohlo vyrovnať po rohu Zacharom, ktorý hlavičkoval tesne vedľa žrde.

V závere sa majster spoliehal na brejky a jeden mu po pravej strane vyšiel, ťažil z neho pred odkrytou bránkou pohodlne Šporar – 1:3.

FK Pohronie – ŠK Slovan Bratislava 1:3 (0:1)
Góly: 65. Abrahám – 8. Čavrič, 53. a 85. Šporar (prvý z 11 m). ŽK: Nosko, P. Jacko, Tesák – Dražič. Rozhodovali: Chmura – Benko, E. Weiss, 2602 divákov.

Pohronie: Jenčo – Hatok, P. Jacko, Nosko, Tesák – Sojka (61. Klec), Pellegrini – Blahút (73. D. Hrnčár), Badolo (29. Mészáros), Abrahám – Zachara
Slovan: Greif – Bajrič, Abena, Božikov, Suchockij – Nono – Dražič (86. Daniel), Holman (78. De Kamps), Ratao (72. Moha) – Čavrič, Šporar

Hlasy po zápase

Milan Nemec, hlavný tréner Pohronia: „Na prvý zápas vo Fortuna lige, ktorý sme odohrali, môžeme byť hrdí. Nastúpili sme proti kvalitnému mužstvu i napriek tomu, že Slovan vypadol v Lige majstrov. V prvom polčase sme mali problém s rýchlou výmenou v našom obrannom území, kde súper hral na dotyk, produkoval narážačky, rýchle akcie, mali sme s tým problém. Až ku koncu polčasu sme sa osmelili, mohli sme hostí viac pritlačiť. V druhom dejstve si moji zverenci po góle začali viac veriť, na Slovane bol badateľný určitý nedostatok sebadisciplíny, ale posledný gól rozhodol a skončilo sa to 1:3. My sa nemáme za čo hanbiť, mali sme určité dobré pasáže a na tie chceme nadviazať. Mohli by sme sa porovnávať s ostatnými mužstvami Fortuna ligy.“

Tréner FK Pohronie Milan Nemec: Na zápas môžeme byť hrdí.

Vladimir Radenkovič, tréner Slovana Bratislava: „Na štadióne panovala skvelá atmosféra. Myslím si, že slovenská liga potrebuje takéto mužstvá ako je Pohronie, takéto miesta, ktoré žijú futbalom. Po tom nevydarenom výsledku v Čiernej hore bolo ťažké namotivovať hráčov na tento zápas a dodať im sebadôveru. Pracovali sme však na tom aj s mentálnym trénerom. Do tohto stretnutia sme vstúpili výborne. Prvá hodina bola z našej strany veľmi dobrá, ale po inkasovanom góle nastala u mojich hráčov určitá panika. Našťastie sa rýchlo dokázali vrátiť na takú pokojnejšiu vlnu a po treťom góle sme dotiahli zápas bez väčších problémov do zdarného konca. Pre nás to bolo dôležité víťazstvo, keďže nálada po Lige majstrov nebola dobrá. Máme povinné tri body a môžeme sa v pokoji chystať na zápas Európskej ligy.“

Andraž Šporar, autor dvoch gólov Slovana: „Po vypadnutí z Ligy majstrov sme prežili ťažké tri dni. Táto výhra bola nielen povinná, ale aj nutná. Museli sme vyhrať, čo pre nás nebolo ľahké. Podarilo sa nám to, sme spokojní. Nováčik ukázal svoju kvalitu, znížil na 1:2, ale zhruba 80 minút sme boli lepším mužstvom, dali sme tri góly a zaslúžene vyhrali. Ja som dal dva góly, na jeden som prihral, takže som spokojný s mojím výkonom. Potešila ma atmosféra na tomto štadióne, bol to dobrý zápas, ja som si ho užil. Našim cieľom je vyhrať Fortuna ligu, byť majstrom, ale aj dostať sa ďalej v Európskej lige.“

Dunajská Streda otočila proti Moravciam

O prvú útočnú akciu zápasu sa postarali hostia, ktorým patril aj úvod zápasu. V 20. minúte po akcii Kalmára mieril tesne vedľa bránky Kristopher Vida.

Vzápätí sa však ViOn dostal do vedenia, keď center Ďubeka po štandardke predĺžil Asanovič na Denisa Dugu a ten hlavou rozvlnil sieť – 1:0. Hostia sa potom snažili čo najskôr vyrovnať, mali loptu častejšie na kopačkách, ale museli si dávať pozor na zadné vrátka.

Potrestať ich mohol v 34. minúte Kovaľ, jeho strelu Jedlička vytesnil na brvno. Rovnako dopadol na druhej strane pokus K. Vidu. Brankár DAC-u zachránil tím aj na konci polčasu po šanci Tkáča.

V druhom polčase mali opäť veľké šance domáci, ale hostia odolali. Tri nevyužité pokusy ViOn napokon veľmi mrzeli. V 68. minúte totiž najskôr Zsolt Kalmár vyrovnal na 1:1 a ten istý hráč napokon rozhodol o triumfe Dunajskej Stredy.

V 88. minúte sa k nemu dostala lopta po prihrávke od Kružliaka a maďarský reprezentant už nemal problém dostať loptu do siete.

ViOn Zlaté Moravce – FC DAC 1904 Dunajská Streda 1:2 (1:0)
Góly: 21. Duga – 68. a 88. Kalmár. Rozhodcovia: Kružliak – Hancko, Bednár, ŽK: Grozdanovski, Válovčan, Pintér – Rodolfo, Ramirez, 3217 divákov.

ViOn Zlaté Moravce: Pindroch – Brašeň, Asanovič, Pintér, Čögley – Kovaľ (78. Orávik), Duga, Grozdanovski, Válovčan – Ďubek (72. Rodrigues), Tkáč (58. Richtárech)
DAC Dunajská Streda: Jedlička – Davis, Beskorovajnyj, Kružliak, Koštrna – M. Vida – K. Vida, Kalmár, Ronan, Rodolfo (46. Čmelík) – Ramirez

Hlasy po zápase

Karol Praženica, tréner Zlatých Moraviec: „DAC ukázal svoju silu a kvalitu. Škoda, že sme nepremenili šance, ktoré sme si vypracovali. Snažili sme sa hrať aktívne od začiatku stretnutia, po prestriedaní išiel nás výkon dole. Hostia boli naopak po prestriedaní lepší. Nakoniec dali dva góly a preto vyhrali.“

Peter Hyballa, tréner Dunajskej Stredy: „Prvý polčas bol z našej strany veľmi zlý, domáci výborne napádali. Polčasový rezultát bol zaslúžený. Potom sme urobili dve zmeny, bol to futbal ako z divokého západu. Domáci mohli rozhodnúť, čo sa im však nepodarilo, naopak, my sme dali dva góly a preto odchádzame spokojní.“

Trnava vstúpila do sezóny víťazne

Po štvrtkovom postupe v Európskej lige začali domáci s elánom a snahou čo najskôr ohroziť sereďskú bránku. V 8. min odstúpil pre zranenenie na hlave mladý Sobczyk a nahradil ho Kelemen. V 13. min dostal loptu do šestnástky Trnavy Ulrich, ale vysoko prestrelil.

V 19. min sa diváci dočkali prvého gólu, keď po priamom kope Lovata prestrelil spleť nôh v sereďskej šestnástke Halilovič. Krátko pred skončením prvej tridsaťminútovky po prihrávke Záhumenského netrafil Dangubič.

Trnava mala dobrú šancu v 38. min, keď zahrávala priamy kop asi zo 17 metrov, ale rozohrávajúci Tešija aj zakončujúci Lovat celú akciu pokazili.

V závere prvého polčasu na center Kelemena nedočiahol Dangubič a na opačnej strane roztlieskal hľadisko brankár Rusov, ktorý kryl nebezpečný center Adekuoroyeho.

V úvode druhého polčasu po rohu hostí hlavičkoval Ba tesne vedľa ľavej žrde a z následného protiútoku strela Haliloviča minula sereďskú bránku. V 59. min padol druhý gól domácich, keď Slaninka fauloval v šestnástke Tavaresa a Mitrea nariadený pokutový kop s istotou premenil.

Hostia sa nevzdávali a snažili sa odpovedať, ale Trnavčania ich do zakončenia nepúšťali. V 75. min zahral priamy kop hosťujúci Adekuoroye, ale brankár Rusov efektným zákrokom vyrazil loptu smerujúcu do ľavého horného rohu.

O dve minúty Oršula opečiatkoval pravú žrď bránky Ilieva. Záver zápasu sa dohrával v pokojnom tempe a Trnavčania ho doviedli do víťazného konca.

FC Spartak Trnava – ŠKF iClinic Sereď 2:0 (1:0)
Góly: 19. Halilovič, 59. Mitrea (z 11 m). Rozhodovali: Marhefka – D. Hrčka, Hrmo, ŽK: Mitrea, Dangubič, Záhumenský, Tešija – Michalík, Špehar, Sus, Ba, Slaninka, Jureškin, 3918 divákov.

FC Spartak Trnava: Rusov – Mesík, Mitrea, Záhumenský – Oršula, Tešija, Dangubič, Halilovič, Lovat (82. Marinkovič) – Sobczyk (8. Kelemen), Tavares (77. Mihálek)
ŠKF iClinic Sereď: Iliev – Sus, Michalík (84. Hučko), Ba (60. Pankaričan), Slaninka – Ventúra, Adekuoroye – Iván, Baez (46. Jureškin), Ulrich – Špehar

Hlasy po zápase

Ricardo Cheu, tréner Trnavy: „Odohrali sme zápas asi 69 hodín po tom, čo sme mali v nohách ťažký duel v Európskej lige. Nebolo jednoduché pripraviť hráčov na toto stretnutie. Kontrolovali sme celý priebeh s výnimkou jedného rohového kopu. Hrali sme podľa našich predstáv a som rád, že sme naplnili slogan ‚My sme Spartak Trnava‘.“

Slavče Vojneski, tréner Serede: „Prehrali sme v prvom zápase 0:2, hrali sme zle. Všetko, čo sme trénovali a čo sme si pred zápasom povedali, sme nedodržali. Najmä v prvom polčase. Hráči úplne vyhoreli. Gratulujem Trnave, pred tromi dňami hrala ťažký zápas. Musíme sa sústrediť na naše slabé stránky, ktoré chceme odstrániť.“

Nitra prišla o bod v úplnom závere

Prvú nebezpečnú koncovku priniesla 16. minúta, keď po druhom rohovom kope Liptákov hlavičkoval Qose, ale nepotykal si s presnou muškou. Potom sa pod Čebraťom dlho nič vážne neudialo, hra sa prelínala v strede ihriska.

Medzi 40. a 41. minútou sa Ružomberčania postarali o obrovský závar pred bránou Nitry. Najprv Hašek spoza veľkého vápna poriadne natiahol Šípoša a po následnom rohovom kope, ktorý zahrával Takáč, Mojžiš hlavou opečiatkoval brvno.

Pri Gerecovej šanci Magda vykopol loptu spred prázdnej brány a potom Gerec v sľubnej pozícii nedokázal dať svojej koncovke žiadúcu razanciu. Nitrania v prvej polovici nevyslali ani jednu strelu medzi žrde a ani neohrozili brankára Krajčírika.

Druhé dejstvo sa nieslo v znamení ružomberského búšenia do Nitry, ktorá všetky sily podriadila defenzíve a len sporadicky vyrážala dopredu. Ružomberčania sa tlačili pred šestnástku hostí, ale dvierka dovnútra si neotvárali.

S blížiacim sa záverom už Nitra iba bránila a všetko podriadila, aby si vzadu udržala nulu. No napokon to nedokázala, v nadstavenom čase skóroval Takáč po prihrávke Brenkusa. V závere ešte Kostadinov netrafil prázdnu bránu FC.

MFK Ružomberok – FC Nitra 1:0 (0:0)
Gól: 90.+ Takáč. Žlté karty: J. Maslo – Podhorín, Farkaš, Štefanec. Rozhodovali: Sedlák – Štrbo, Ferenc, 1530 divákov.

Ružomberok: Krajčírik – Čurma, J. Maslo, Twardzik (69. Jonec), Mojžiš – Qose, Takáč – Gerec, Kostadinov, Hašek (85. Regáli) – Novotný (58. Brenkus)
Nitra: Šípoš – Magda, Kuník, Farkaš, Dubeň, Šumovský – Tancík (52. Fabiš), Podhorín (80. Štefanec), Bílovský, Chobot (75. Ristovski) – Gatarič

Hlasy po zápase

Ján Haspra, tréner Ružomberka: „Som nesmierne šťastný, že sa nám podarilo zvíťaziť v tomto zápase, ktorý bol nesmierne ťažký, lebo súper sa takticky veľmi dobre na nás pripravil. Výkon Nitry bol na hrane jej možností. Už tretí zápas sme sa borili s jedným veľkým problémom, s premieňaním šancí. Pred koncom prvého polčasu sme mali veľmi dobrú pasáž, keď sme súpera mohli zlomiť gólom, ale sa nám to nepodarilo. Do druhého polčasu sme išli s tm, že chceme stretnutie rozhodnúť, lenže minúty pribúdali veľmi rýchlo, naša nervozita stále rástla, v záver sme už v niektorých chvíľach boli bezradní. V závere sa šťatie priklonilo k nám a tri body zostali doma.“

Tréner Nitry: Domáci išli viac za gólom

Marián Süttö, tréner Nitry: „Výsledok je spravodlivý, domáci išli viac za gólom a v závere po našej hrubej chybe sa im ho aj podarilo streliť. Máme svoje problémy, skladáme mužstvo, keď nám vypadol dôležitý článok v strede poľa Podhorín, tak sme ho jednoducho nedokázali nahradiť. Tá situácia prišla aj kvalitou súpera, čo treba úprimne priznať. Už v prvom polčase mal súper dve-tri gólové príležitosti, my jednu pološancu, čo je málo, hoci si vysoko cením individuálny výkon. Z našej strany to bol taký bojovný zápas.“

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Fortuna liga