Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trnava po vzore Barcelony. Na drese bude mať partnera, ktorému bude platiť

Barcelona mala UNICEF, Trnava bude mať Dobrého anjela. Spartak v nasledujúcej sezóne podporí charitatívnu myšlienku.

04.07.2019 17:04
Dobrivoj Rusov Foto: ,
Brankár Spartaka Trnava Dobrivoj Rusov.
debata

Trnavčania budú nosiť meno nového partnera na prsiach. Pod klubovým logom a značkou výrobcu dresov. Dobročinná organizácia Dobrý anjel nebude za propagáciu platiť nič, naopak, peniaze bude posielať Spartak.

„Zatiaľ nemáme dohodnutého generálneho partnera, ktorého logo by naši futbalisti nosili na dresoch, tak sme sa rozhodli podporiť dobrú vec a propagovať organizáciu Dobrý anjel.

Pomáha priamo rodinám, je to transparentná organizácia, príspevky preposiela do posledného centu a aj my ako Dobrí anjeli budeme presne vidieť komu. Navyše, je to príznačné, lebo trnavskí futbalisti boli vždy ,bíli andeliʼ, tak odteraz budú aj Dobrí anjeli.

A keďže neostane iba pri propagácii, rozhodli sme sa, že z každej predanej permanentky venujeme euro,“ ozrejmil riaditeľ klubu Milan Cuninka.

Okrem toho, Spartak ako partner Dobrého anjela, pripraví pre rodiny aktivity spojené s futbalom, do ktorých sa zapoja aj hráči, deti si budú môcť pozrieť nielen zápasy, ale prezrieť si štadión, či nakuknúť do hráčskej šatne, píše sa v tlačovej správe klubu.

Organizácia Dobrý anjel pomáha najmä rodinám, kde rodič alebo dieťa trpí rakovinou či inou závažnou diagnózou.

„Priamo v Trnave pomáhame každý mesiac dlhodobo 27 rodinám, doteraz ich bolo už 92. Na celom Slovensku je takých rodín tritisíc. Je skvelé, že sa šport využíva na dobré veci, futbalisti sú pre mladých ľudí vzorom.

Ďakujeme Spartaku Trnava za pomoc!" povedala Ľudmila Kolesárová, marketingová manažérka Dobrého anjela.

TV Pravda: Je zavedenie VAR-u finančné náročné? Koľko percent rozhodcovských chýb vie tento systém odhaliť? Aj na to odpovedá Marián Ružbarský, predseda komisie rozhodcov SFZ.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dobrý anjel