Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Štadión v Trenčíne rastie. Na kontrolnom dni bol aj Bero

Výstavba trenčianskeho štadióna na Sihoti badateľne pokročila. Na samotný priebeh bol zvedavý aj bývalý hráč AS Trenčín Matúš Bero, ktorý práve v tomto meste začínal s futbalom.

17.06.2019 16:24
debata

Na domovskom stánku Trenčanov momentálne prebieha rekonštrukcia. Modernizácii štadióna sa potešil reprezentant Slovenska Matúš Bero, ktorý si užíva voľno po náročnej sezóne v holandskom Vitesse Arnhem.

„Som šťastný, že som mohol navštíviť miesto, kde sa moja futbalová kariéra začala. Dúfam, že čoskoro uvidím tento štadión plný trenčianskych fanúšikov,“ píše na svojom facebookovom profile.

Dokončenie výstavby štadióna je naplánované v druhej časti ročníka 2019/2020, prípadne na začiatok ročníka 2020/2021.

„Vzhľadom na aktuálne platné licenčné podmienky však nie je v silách klubu spustiť ho do prevádzky tak, aby spĺňal z roka na rok prísnejšie normy pre konanie zápasov najvyššej slovenskej súťaže,“ uvádza oficiálny web astrencin.sk

Finálna vizualizácia nového štadióna AS Trenčín.

Trenčianski futbalisti odohrajú všetky domáce zápasy jesennej časti nadchádzajúceho ročníka Fortuna ligy na štadióne MŠK Žilina. Rozhodnutie klubu definitívne schválilo štvrtkové zasadnutie Únie ligových klubov v Bratislave.

„Veríme, že naši fanúšikovia, ktorých sa výstavba nového štadióna dotýka rovnako bytostne ako sa dotýka celého klubu, pochopia a prijmú toto rozhodnutie. Dúfame, že žilinský štadión prinesie mužstvu energiu z úspešných európskych bojov, alebo šťastie z nedávnej baráže,“ oboznamuje stanovisko klubu.

TV Pravda: S kamerou sme sa v pravidelnej rubrike Týždeň v športe vybrali za slávnym slovenským futbalovým klubom – Inter Bratislava. Chcete vedieť, kde dnes pôsobí? Pozrite si našu videoreportáž.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #AS Trenčín #Matúš Bero