Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hráči oskalpovali Ševelu. Dúfa, že bude 'Krasoň' a ľudia sa ho nezľaknú

Vlasy si v priebehu sezóny trhať nemusel. Snáď len po vypadnutiach z pohárov. V lige však Slovan Bratislava získal slovenský titul v rekordnom predstihu.

24.05.2019 21:49 , aktualizované: 23:54
debata (2)

Martin Ševela napriek dominantným výkonom svojich zverencov prišiel o vlasy. Mohla za to recesia. Hráči „belasých“ prepadli kormidelníka priamo na pódiu počas odovzdávania majstrovskej trofeje a oholili mu hlavu dohola. Nuž, každé víťazstvo niečo stojí.

„Čo mám robiť, pôjdem si do kaderníctva kúpiť nejakú parochňu? Budem musieť počkať, kým to trošičku narastie. Nikdy som nebol takto ostrihaný. Sám som zvedavý, ako budem vyzerať v zrkadle, či budem ‚Krasoň‘, alebo sa zľaknem. Dúfam, že moja hlava má dobrú formu a nezľaknú sa ma ľudia,“ žartoval kouč.
Slovan Bratislava oslavuje titul Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Slovan Bratislava oslavuje majstrovský titul vo...

S nápadom prišiel pred časom sám Ševela, no v piatok už nerátal, že stávka sa aj zrealizuje. "Bolo to nečakané, v minulosti som hráčom povedal, že pokiaľ získame titul, môžu ma ostrihať. Keď sme si ho zabezpečili v Žiline, nemali sa k tomu a myslel som si, že zabudli, respektíve že najmä nerozumeli, čo som povedal.

Ale vidím, že rozumeli veľmi dobre a nechali si to asi na tú najlepšiu chvíľu. Asi to tak malo byť, nemám im to samozrejme za zlé. V tento veľký deň, keď sme dostali trofej, ktorú sme chceli, som sa rád pripojil aj takýmto špásom," dodal Ševela.

Ďalší si možno pre hráčov prichystá, pokiaľ zvládnu najväčšiu výzvu nasledujúceho ročníka, ktorá na nich čaká v európskych súťažiach.

TV Pravda: Čo je za dominanciou Slovana vo futbalovej lige? Aké ďalšie ciele stoja pred klubom z Tehelného poľa? Aj na tieto otázky odpovedá v pravidelnej relácii Týždeň v športe tréner nového šampióna Martin Ševela.

Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #Martin Ševela #majstri #skalp