Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trnavský Spartak by mali prevziať filmári. Poór: Sme o krok ďalej

Klub z "malého Ríma" viedol štvrťstoročie. V závere éry prišli najväčšie úspechy. A potom nečakaný koniec.

03.05.2019 19:54
poór trnava Foto: ,
Matúš Čonka, syn majiteľa FC Spartak Trnava Martin Poór, majiteľ Vladimír Poór a Lukáš Greššák oslavujú víťazstvo v Európskej lige.
debata (1)

Trnava v minulej sezóne získala ligový titul po zdanlivo nekonečných 45 rokoch. Vlani na jeseň senzačne postúpila do skupinovej fázy Európskej ligy a hrdo reprezentovala slovenský futbal.

Mužstvo však nezvládlo nabitý program. Výsledkovo sa v lige trápilo, čoho výsledkom je účasť v nadstavbe o záchranu v najvyššej súťaži. Klub je od konca minulého roka na predaj, keď majiteľ Vladimír Poór vyhlásil, že v klube končí. A po polroku zrejme konečne našiel kupcu.

„V rokovaniach sme o krok ďalej, no nie je to ešte uzatvorená téma,“ uviedol pre HN Poór. Mecenáš „andelov“ potvrdil, že o predaji Spartaka Trnava rokuje so spoločnosťou Cinemax. Tá je známa predovšetkým prevádzkovaním siete kín. Za firmou stojí rodina Drobných.
Triumf Trnavy vo finále Slovenského pohára Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Trofej pre víťaza Slovenského pohára pred...

Futbalová Trnava na trhu predstavuje zaujímavý artikel. Spartak totiž napriek núdzovému režimu ovládol Slovenský pohár. Vo finálovej dráme zdolal Žilinu. Potenciálny nový majiteľ teda získa do rúk účastníka budúceho ročníka Európskej ligy.

TV Pravda: Marek Hamšík o svojom prestupe do Číny

Video
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Cinemax #Fortuna liga #Vladimír Poór