Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na hráčov Slovana chodia veľké ponuky. Kmotrík ich predá ak bude mať náhradu

Slovan Bratislava suverénne vládne futbalovej lige. A preto nečudo, že o hráčov, ktorí si v predstihu zabezpečili titul, je vo svete záujem.

21.04.2019 13:54
Ivan Kmotrík ml. Foto: ,
Ivan Kmotrík ml..
debata (5)

„Záujem o našich kľúčových hráčov je enormný, zahraničné kluby už teraz adresujú veľmi zaujímavé ponuky. Hráči sú však u nás spokojní, chcú zostať a zabojovať o Európu. Aj oni cítia pozitívnu energiu od ľudí, čo je príznak toho, že niečo robíme v klube dobre a ideme správnym smerom,“ povedal v rozhovore pre oficiálnu stránku klubu generálny riaditeľ Ivan Kmotrík ml.

Mužstvo, ktoré si môže vravieť majstrovské po dlhých piatich rokoch, sa teraz chce presadiť aj v Eufópe. „Zo svojej pozície urobím maximum, aby sme mužstvo udržali pokope a do kvalifikácie Ligy majstrov vstúpili so všetkými hráčmi, ktorí nás ťahali v majstrovskej sezóne,“ prezradilsyn slovenského mecenáša.

Všetko sa dá kúpiť, vravia neraz biznismani. To isté platí aj o hráčoch Slovana. „Samozrejme, sme pripravení na všetky alternatívy a v spolupráci s oddelením skautingu máme pripravený zoznam hráčov na každú pozíciu, aby sme v prípade mimoriadne lukratívnej ponuky vedeli okamžite reagovať,“ vyhlásil Kmotrík ml.

Má to však jedno ale…

„Stále platí to, čo už dlhšie prezentujem – k predaju hráča pristúpime len v tom prípade, ak máme pripravenú minimálne rovnako kvalitnú alternatívu. Určite sa nechceme oslabovať. Verím, že dokážeme udržať mužstvo pokope,“ dodal.

Video
5 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Ivan Kmotrík ml.