Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Trnavčanov privezie vlak. Na Tehelnom poli dostanú 1100 vstupeniek

Prvý súťažný duel na dostavanom novom Národnom futbalovom štadióne (NFŠ) na Tehelnom poli, v ktorom domáci líder tabuľky Fortuna ligy ŠK Slovan Bratislava v rámci 21. kola najvyššej slovenskej súťaže nastúpi v nedeľu 3. marca od 18.00 h proti úradujúcemu majstrovi FC Spartak Trnava, je vypredaný. Návšteva v spomenutom prestížnom stretnutí dvoch odvekých rivalov by mala prekročiť počet 20-tisíc divákov.

20.02.2019 15:44
Trnava, fanúšikovia Foto: ,
Fanúšikovia Spartaka Trnava.
debata (1)

Priaznivcom hosťujúceho tímu podľa reglementu prináleží päť percent kapacity, v prípade nového futbalového stánku na Tehelnom poli je to pre „andelov“ približne 1100 miest. Fanúšikovia FC Spartak sa presunú vlakom do hlavného mesta Slovenska.

„Pripravujeme výjazd špeciálnym spojom, k dispozícii by malo byť sedem vagónov,“ uviedol pre web tnavskyhlas.sk koordinátor pre styk s fanúšikmi Spartaka Branislav Fišera.

Podľa jeho vyjadrenia bližšie informácie súvisiace s predajom vstupeniek pre trnavských priaznivcov budú známe po piatkovej bezpečnostnej porade v Bratislave.

„Lístky chceme predávať balíčkovým spôsobom, okrem vstupenky a cesty na vlak budú mať fanúšikovia v cene aj šál vyrobený pri tejto príležitosti,“ poznamenal Fišera a doplnil: „Slovan uvádza do prevádzky nový softvér na predaj lístkov, fyzicky ich teda pre nás ešte nemajú k dispozícii. V závere týždňa budeme schopní dať priaznivcom podrobnejšiu informáciu.“

„Ultras“ Spartaka zároveň vyzývajú fanúšikov trnavského klubu, aby na zápas cestovali odetí jednotne v čiernom. „Slovan chystá na stretnutie s Trnavou aj predzápasový program, v rámci ktorého uvidia diváci laserovú šou, celoštadiónovú choreografiu s tisíckami vlajok a tiež tanečné a hudobné vystúpenia na hracej ploche,“ dopĺňa web trnavskyhlas.sk.

TV Pravda: So Samuelom Slovákom o zápase Dunajská Streda – Slovan, Trnave i legionároch na Slovensku. Pozrite si náš futbalový špeciál (vysielané 19.2.2019):

Video
Futbalový luxus na Tehelnom poli Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Pohľad na interiér v Sky boxe.
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Tehelné pole #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava