Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

To viete, rozhodca bol Slovák, sťažoval sa maďarský hráč po výhre Slovana

Plné tribúny, silné emócie a niekoľko sporných verdiktov. Aj takýto bol prvý jarný duel medzi Dunajskou Stredou a ŠK Slovan Bratislava (0:1).

17.02.2019 09:32
Zsolt Kalmár Foto: ,
Zsolt Kalmár v súboji s hráčmi Slovana.
debata (83)

Kľúčový moment zápasu prišiel v 79. minúte, keď v 16-ke domácich zahral rukou César Blackman. Hlavný arbiter Filip Glova nezaváhal, rovnako ani exekútor pokutového kopu – Andraž Šporar.

V nadstavenom čase však zahral rukou na hranici pokutového územia aj hosťujúci Moha. Píšťalka Glovu však tentoraz mlčala. Zsolt Kalmár v rozhovore pre Profutbal.sk mal jediné vysvetlenie.

Nabitá aréna i atmosféra. Šláger na začiatku jari Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Viac ako 12-tisíc divákov na trubúnach v...

"V oboch šestnástkach sa odohrali podobné incidenty. Po Blackmanovej ruke v našej šestnástke kopal Slovan penaltu, po ruke Slovana v jeho šestnástke sa hralo ďalej. Rovnaká situácia by mala priniesť rovnaký výsledok, penaltu sme mali kopať aj my. No vieme, že rozhodca bol Slovák…“ naznačil Kalmár.

Sobotňajší duel sa hral prvýkrát na dokončenom štadióne v Dunajskej Strede. Zápas sledovalo viac ako 13-tisíc divákov. Na zápase sa zúčastnila aj Katinka Hosszúová, hviezdna maďarská plavkyňa, ktorá mala čestný výkop.

83 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #DAC Dunajská Streda #Zsolt Kalmár