Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rybníček: Vo výstavbe štadióna vidieť posun, chceme aj tribúny za bránkami

Generálny manažér slovenského futbalového klubu AS Trenčín Róbert Rybniček na utorňajšom mediálnom dni klubu prezradil, ako sa vyvíja situácia s dobudovaním štadióna na Sihoti.

13.02.2019 12:32
AS Trenčín Foto: ,
Fanúšikovia AS Trenčín.
debata (3)

Podľa správ spred niekoľkých mesiacov sa stále predpokladá, že Trenčania by sa mali vrátiť domov na jeseň tohto roka. Aktuálne hrávajú domáce zápasy na trávniku v Myjave.

„Treba povedať, že sa veľmi teším a naozaj vidieť posun. Vnímajú to aj ľudia a tá pozitívna emócia sa začína trochu prebúdzať. Ľudia reálne vidia, že to tu asi bude stáť, čomu mnohí neverili. Ten posun je približne sedem-osem dní podľa informácií od realizátora stavby, čo v prípade neskoršieho dátumu nie je problém dobehnúť. Čo sa týka sklzu, nie je takmer žiadny. Otvárajú sa nám možnosti, aby sme celý proces posunuli do podoby, o ktorej sme snívali. V tejto chvíli je to v úplne inom štádiu ako napríklad pred mesiacom alebo pred pol rokom,“ uviedol Rybníček pred zástupcami médií.

Ako ďalej informoval trenčiansky funkcionár, nový štadión by mohol mať aj tribúny za oboma bránkami.

„Reálne sa nám otvára táto možnosť, že by sme možno postavili aj tzv. ‚účko‘, čiže tribúny za bránkou. Pripravujeme na to všetky podklady a papiere, aby sa táto vec udiala. Máme na to reálne aj stavebné povolenie. Nesmelo môžem povedať, že to ‚účko‘ bude do konca roka v Trenčíne stáť,“ doplnil Róbert Rybníček.

TV Pravda: Kto získa futbalový titul? Ako bude vyzerať trnavská jar? Pozrite si naše predpovede v relácii Týždeň v športe – futbalový špeciál s Vladimírom Kinderom (vysielané 11. 2. 2019):

Video
3 debata chyba
Viac na túto tému: #AS Trenčín #Róbert Rybniček