Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Lístky na derby na novom NFŠ išli na dračku. Obrovský nápor vyradil systém

Všetko nasvedčuje, že prvý súťažný zápas na novom Národnom futbalovom štadióne bude vypredaný. O necelý mesiac, v nedeľu 3. marca, privíta domáci Slovan v prestížnom ligovom derby Spartak Trnava. Bratislavský klub začal s predajom vstupeniek a tie išli na dračku.

05.02.2019 17:34
Národný futbalový štadión, Tehelné pole Foto: ,
Národný futbalový štadión počas kontrolného dňa 12. decembra 2018.
debata

„Už dlhší čas sme dostávali množstvo podnetov a otázok ohľadom vstupeniek, cítime enormný záujem fanúšikov. Dôkazom bol aj výpadok ticketingového systému v utorok krátko po jeho spustení. Po desiatej hodine predpoludním na dvadsať minút skolaboval systém po mimoriadnom zaťažení servera. Došlo asi k 40-tisíc kliknutiam v priebehu necelej minúty,“ informoval Pravdu marketingový riaditeľ ŠK Tomáš Straka.

Ďalší predaj bežal už bez problémov a po prvých hodinách sa predalo vyše šesťtisíc vstupeniek. Straka odporúča fanúšikom, aby s ich kúpou neváhali. "Pritom ešte len teraz spúšťame kampaň k ich predaju. Sme presvedčení, že štadión bude vypredaný a budeme radi, keď sa tak stane v čo najkrajšom čase,“ doplnil.

Slovan už predtým predal vyše dvetisíc permanentiek. Online predaj vstupeniek spustil prostredníctvom spoločnosti Ticketmedia. Záujemcovia ich môžu získať aj na jej predajných miestach. Zatiaľ nebude k dispozícii plná kapacita, klub uvoľní asi 20-tisíc lístkov.

„Kvôli bezpečnosti sme zatiaľ vyblokovali niektoré miesta najmä v sektore, nad ktorým vyrastá administratívna budova, ešte nie je úplne dokončená,“ vysvetlil Straka.

Nesúťažná premiéra štadióna Tehelné pole Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Pohľad na nový štadión na Tehelnom poli v...

Ceny sa pohybujú v piatich kategóriách od osem do dvadsať eur, pričom najlacnejšie sú do domáceho fanúšikovského kotla a najdrahšie, takzvané premium, hneď pri lavičkách tímov. Klub zároveň informoval, že luxusné miesta do VIP-priestorov začne predávať na budúci týždeň.

„Vo VIP-ke budú tri kategórie – VIP gold, VIP silver a VIP silver plus. Posledná nie je predajná, pretože je určená výhradne pre legendy Slovana a rodinných príslušníkov hráčov áčka,“ uviedol marketingový šéf.

Stretnutie 21. kola najvyššej súťaže bude mať výkop o 18.00. Už pred ním Slovan pripravuje slávnostné otvorenie a sľubuje „veľkolepý ceremoniál“.

„Chceme, aby si ľudia, ktorí prídu na zápas, vychutnali bohatý program a skvelú atmosféru. Teší nás, že fanúšikovské skupiny Slovana sa dávajú dokopy a pripravujú veľkolepé choreo. Koncipujeme program tak, aby bol pre všetkých zábavný, emotívny a exkluzívny,“ naznačil Straka.

TV Pravda: Aké sú očakávania v nasledujúcich siedmich dňoch v športe si môžete pozrieť v relácii Týždeň v športe – lyžiarsky špeciál (vysielané 4.2.2019).

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava #NFŠ