Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lístky na derby na novom NFŠ išli na dračku. Obrovský nápor vyradil systém

Všetko nasvedčuje, že prvý súťažný zápas na novom Národnom futbalovom štadióne bude vypredaný. O necelý mesiac, v nedeľu 3. marca, privíta domáci Slovan v prestížnom ligovom derby Spartak Trnava. Bratislavský klub začal s predajom vstupeniek a tie išli na dračku.

05.02.2019 17:34
Národný futbalový štadión, Tehelné pole Foto: ,
Národný futbalový štadión počas kontrolného dňa 12. decembra 2018.
debata

„Už dlhší čas sme dostávali množstvo podnetov a otázok ohľadom vstupeniek, cítime enormný záujem fanúšikov. Dôkazom bol aj výpadok ticketingového systému v utorok krátko po jeho spustení. Po desiatej hodine predpoludním na dvadsať minút skolaboval systém po mimoriadnom zaťažení servera. Došlo asi k 40-tisíc kliknutiam v priebehu necelej minúty,“ informoval Pravdu marketingový riaditeľ ŠK Tomáš Straka.

Ďalší predaj bežal už bez problémov a po prvých hodinách sa predalo vyše šesťtisíc vstupeniek. Straka odporúča fanúšikom, aby s ich kúpou neváhali. "Pritom ešte len teraz spúšťame kampaň k ich predaju. Sme presvedčení, že štadión bude vypredaný a budeme radi, keď sa tak stane v čo najkrajšom čase,“ doplnil.

Slovan už predtým predal vyše dvetisíc permanentiek. Online predaj vstupeniek spustil prostredníctvom spoločnosti Ticketmedia. Záujemcovia ich môžu získať aj na jej predajných miestach. Zatiaľ nebude k dispozícii plná kapacita, klub uvoľní asi 20-tisíc lístkov.

„Kvôli bezpečnosti sme zatiaľ vyblokovali niektoré miesta najmä v sektore, nad ktorým vyrastá administratívna budova, ešte nie je úplne dokončená,“ vysvetlil Straka.

Nesúťažná premiéra štadióna Tehelné pole Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Pohľad na nový štadión na Tehelnom poli v...

Ceny sa pohybujú v piatich kategóriách od osem do dvadsať eur, pričom najlacnejšie sú do domáceho fanúšikovského kotla a najdrahšie, takzvané premium, hneď pri lavičkách tímov. Klub zároveň informoval, že luxusné miesta do VIP-priestorov začne predávať na budúci týždeň.

„Vo VIP-ke budú tri kategórie – VIP gold, VIP silver a VIP silver plus. Posledná nie je predajná, pretože je určená výhradne pre legendy Slovana a rodinných príslušníkov hráčov áčka,“ uviedol marketingový šéf.

Stretnutie 21. kola najvyššej súťaže bude mať výkop o 18.00. Už pred ním Slovan pripravuje slávnostné otvorenie a sľubuje „veľkolepý ceremoniál“.

„Chceme, aby si ľudia, ktorí prídu na zápas, vychutnali bohatý program a skvelú atmosféru. Teší nás, že fanúšikovské skupiny Slovana sa dávajú dokopy a pripravujú veľkolepé choreo. Koncipujeme program tak, aby bol pre všetkých zábavný, emotívny a exkluzívny,“ naznačil Straka.

TV Pravda: Aké sú očakávania v nasledujúcich siedmich dňoch v športe si môžete pozrieť v relácii Týždeň v športe – lyžiarsky špeciál (vysielané 4.2.2019).

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava #NFŠ