Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Slovan hlási veľký divácky záujem o vstupenky na derby. Predaj spustí v utorok

ŠK Slovan Bratislava v utorok 5. februára spustí predaj vstupeniek na zápas s FC Spartak Trnava, ktorý bude pre "belasých" premiérovým vystúpením vo Fortuna lige na novom Tehelnom poli.

04.02.2019 20:07
Tehelné pole Foto: ,
Nový štadión na Tehelnom poli počas prípravného stretnutia ŠK Slovan Bratislava - SK Sigma Olomouc.
debata

Ceny zápasových vstupeniek sa budú pohybovať na úrovni od 8 do 20 eur. Ako hlási oficiálny web najúspešnejšieho slovenského klubu, v súčasnosti sa predalo viac než 2000 permanentných vstupeniek na Tehelné pole a záujem o zápasové vstupenky na prvý oficiálny duel na novom štadióne je enormný.

„V utorok spúšťame on-line predaj vstupeniek prostredníctvom nášho ticketingového partnera. V priebehu januára sme dostávali množstvo podnetov a dopytov ohľadom vstupeniek na prvý oficiálny zápas na novom štadióne. Cítime obrovský záujem o tento zápas, a fanúšikom môžeme len odporučiť, aby pri kúpe vstupeniek neváhali a zabezpečili si svoje miesto. Sme presvedčení, že štadión bude vypredaný, Tehelné pole si to predsa zaslúži,“ povedal marketingový riaditeľ klubu Tomáš Straka pre web skslovan.com.

Najslávnejšie slovenské derby medzi Slovanom Bratislava a Spartakom Trnava sa odohrá 3. marca o 18:00 h na novom štadióne na Tehelnom poli. Pôjde o duel 21. kola Fortuna ligy. V nej sú „belasí“ po odohraní jarnej časti priebežným lídrom so ziskom 46 bodov. Obhajca titulu z Trnavy sa s 21 bodmi nachádza až na 8. priečke.

Nesúťažná premiéra štadióna Tehelné pole Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Pohľad na nový štadión na Tehelnom poli v...
debata chyba
Viac na túto tému: #Tehelné pole #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava