Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zaujímavá posila. Slovan získal do útoku Brazílčana Rafaela

Ofenzívu slovenského futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava vystuží brazílsky útočník Rafael Ratao.

03.02.2019 13:26
Rafael Slovan Foto:
Nová posila Slovana Brazílčan Rafael Ratao.
debata

Dvadsaťtriročný útočník prichádza do tímu jesenného majstra Fortuna ligy 2018/2019 na hosťovanie do konca sezóny z ukrajinského klubu Zaria Lugansk.

Ako referuje oficiálny web Zarie, „belasí“ budú mať zároveň právo na získanie hráča na trvalý prestup. Rafael Ratao na jeseň nastúpil v drese Zarie v 15 súťažných stretnutiach, zaznamenal v nich štyri góly.

„Ratao je veľmi zaujímavý ofenzívny hráč, ktorého sme dlhodobo sledovali. Výborný dojem zanechal v letných zápasoch kvalifikácie Európskej ligy, keď skóroval proti Brage i Lipsku, kde sme ho sledovali naživo. Sme dohodnutí na podmienkach s hráčom i klubom, dohodli sme sa na polročnom hosťovaní s možnosťou opcie na trvalý prestup. Musíme však ešte dôkladne vyhodnotiť jeho zdravotný stav, keďže v posledných mesiacoch vinou zdravotných problémov vynechal viacero zápasov,“ uviedol pre klubový web Slovana viceprezident Ivan Kmotrík ml. a dodal:

„Podstúpil dôkladné vyšetrenia, prvé výsledky by sme mali mať k dispozícii v najbližších hodinách. Komunikujeme s klubovým lekárom, pričom Ratao už odcestoval do Turecka na ďalšie testy s našimi fyzioterapeutmi. Verím, že všetko bude v poriadku a že úspešne prejde lekárskou prehliadkou. Práve jej úspešné absolvovanie je podmienkou pre uskutočnenie hosťovania. Až potom budeme finalizovať jeho príchod a oficiálne predstavíme Rataa ako našu novú posilu.“

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Fortuna liga #Rafael Ratao