Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

O Šporara a Mohu zo Slovana je veľký záujem. Udržíme ich, sľubuje Kmotrík

Slovan má za sebou úspešnú ligovú jeseň. V súťaži ani raz neprehral a neohrozene kraľuje zvyšku tímov.

25.12.2018 14:28
Ivan Kmotrík ml. Foto: ,
Viceprezident a generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml.
debata

Naopak, v pohároch sa mu až tak nedarilo, z Európy sa porúčal po prehre s Rapidom Viedeň, zo Slovnaft Cupu ho vyradila administratív­na chyba.

O jeho hráčov je však v Európe veľký záujem. Predovšetkým o Slovinca Andraža Šporara, ktorý strelil 15 gólov.

„Môžem potvrdiť, že evidujeme veľký záujem zahraničných klubov o hráčov ako Andraž Šporar, Moha, Mitch Apau či Aleksandar Čavrič. Fanúšikov však môžem ubezpečiť a potvrdiť, že títo hráči v zime z klubu neodídu. Vyvinuli sme maximálne úsilie, aby sme ich udržali a vážim si, že aj samotní hráči dali najavo, že im na Slovane záleží a chcú u nás zostať,“ povedal generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml.

Sú však hráči, ktorí toľko príležitostí nedostávajú. A zrejme budú musieť v zime odísť. „Čo sa týka odchodov, tak radi by sme sa rozlúčili s niektorými hráčmi. O ukončení spolupráce rokujeme s Mitchellom Schetom a Rickym van Haarenom, otázne je aj zotrvanie Milana Rundiča,“ poznamenal.

Slovan v uplynulých mesiacoch fungoval ako hodinky. Napriek tomu by chcel v zime tím posilniť.
„Máme pozície, ktoré by sme radi skvalitnili a posty, kde chceme zvýšiť konkurenciu. V súčasnosti máme rozpracované potenciálne posily, ale uvidíme, ako sa vyvinú rokovania, takže zatiaľ by som nerád predbiehal,“ dodal Kmotrík.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Ivan Kmotrík ml.