Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Elitný rozhodca Kružliak si už na jeseň nezapíska. Zranil sa na zavlažovaní

Slovenský futbalový rozhodca Ivan Kružliak sa nešťastne zranil v sobotňajšom zápase 17. kola najvyššej súťaže Fortuna ligy medzi MFK Zemplín Michalovce a FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble.

04.12.2018 13:23
Ivan Kružliak Foto: ,
Ivan Kružliak v debate s Garethom Baleom počas zápasu Dánska s Walesom v Lige národov.
debata

Tridsaťštyriročný elitný arbiter musel v 7. min prerušiť hru a zložil sa na trávnik v okolí stredového kruhu. Z ihriska putoval priamo do nemocnice a duel viedol v zostávajúcich minútach náhradný rozhodca Boris Marhefka. Následné lekárske vyšetrenie ukázalo, že Kružliak si dá do konca jesene od rozhodovania prestávku.

"Nešťastne som stúpil na hlavicu zavlažovania, ktorá bola trochu nižšie pod úrovňou trávy, a keď som sa chcel rozbehnúť, zostalo mi tam chodidlo a podvrtol sa mi členok,“ vysvetlil pre denník Šport rodák z Bratislavy a pokračoval:

„Chvalabohu, röntgenové vyšetrenie ukázalo, že kosť je v poriadku a mám len natiahnuté väzy v pravom členku.“

Zostrih zápasu, zranenie Ivana Kružliaka v čase 8.35

Ivan Kružliak bude pre zdravotné problémy pauzovať minimálne dva týždne a s určitosťou vynechá posledné jesenné fortunaligové kolo. Rovnako sa nepredstaví ani v záverečnom kole skupinovej fázy Ligy majstrov, no nie z dôvodu zranenia.

„Nominácia na posledné kolo základných skupín Ligy majstrov by sa ma aj tak netýkala. Je zaužívané, že zo šiestich hracích dní rozhodca dostane nomináciu na tri. A ja ich už mám za sebou,“ dodal slovenský medzinárodný rozhodca, ktorý v aktuálnej sezóne najkvalitnejšej európskej klubovej súťaže viedol duely Atlético Madrid – Club Bruggy, Tottenham Hotspur – PSV Eindhoven a TSG Hoffenheim – Šachtar Doneck.

debata chyba
Viac na túto tému: #MFK Zemplín Michalovce #FC ViOn Zlaté Moravce #Ivan Kružliak