Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan uštedril Trnave v derby šiestu ligovú prehru, Trenčín opäť zakopol

V sobotňajšom šlágri 10. kola Fortuna ligy prehrali futbalisti úradujúceho slovenského majstra Spartaka Trnava s lídrom súťaže Slovanom Bratislava 1:2 a strácajú na neho priepastných 18 bodov. V 78. minúte rozhodol o víťazstve "belasých" Dejan Dražič.

29.09.2018 18:23 , aktualizované: 23:13
Dejan Dražic Foto: ,
Dejan Dražic sa teší z víťazného gólu Slovana na pôde Trnavy.
debata (2)

Trnavu čaká vo štvrtok 4. októbra o 18.55 SELČ druhé vystúpenie v D-skupine Európskej ligy UEFA 2018/2019 na pôde Fenerbahce Istanbul.

Trnava sa na úhlavnom rivalovi chcela bodovo „chytiť“, keďže pred derby sa nachádzala až na 9. priečke tabuľky. Slovan už mohol viesť z lavičky tréner Ševela, ktorému dištanc za neoprávnený štart Ljubičiča v pohárovom zápase v Horných Orešanoch zmenila disciplinárka na podmienečný.

Derby Spartak - Slovan korisťou belasých Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Fanúšikovia Trnavy pred zápasom so Slovanom.

Úvod stretnutia sa niesol v nervóznej atmosfére, keď rozhodca v priebehu desiatich minút napomenul žltou kartou až troch hráčov. V 14. minúte mohol ako prvý udrieť Slovan, Moha z „druhej vlny“ však netrafil bránu.

Trnavčania sa skúšali dostať dopredu nakopávanými loptami, ale táto taktika neslávila úspech. V 24. minúte domáci kouč Látal opakovane reklamoval aut pre svoj tím, za čo ho rozhodca vykázal na tribúnu. Následne sa do dobrej šance mohol dostať Bakoš, ale Bajrič pred ním v poslednej chvíli odkopol loptu.

Rozhodca stretnutia Pavol Chmura vykazuje... Foto: TASR, Lukáš Grinaj
Pavol Chmura, Radoslav Látal Rozhodca stretnutia Pavol Chmura vykazuje trénera Trnavy Radoslava Látala na tribúnu.

V 34. minúte sa po rohu dostal k strele z diaľky Čanturišvili, no Greif bol pripravený. Slovan sa ujal vedenia v 42. minúte po rýchlej kombinačnej akcii, na konci ktorej Šporar zasunul loptu do prázdnej brány – 0:1. Spartak odpovedal ešte do prestávky. Po rohu sa v skrumáži najlepšie zorientoval Bakošovi a v páde napálil loptu k pravej žrdi – 1:1.

Po zmene strán dali o sebe ako prví vedieť domáci, hlavičke Hladíka však chýbala razancia i presnosť. Slovan sa snažil oklamať pozornú obranu súpera kombinačnými akciami na jeden dotyk, ale vyloženú šancu si po nich nedokázal utvoriť.

V 66. minúte Moha vystrelil z uhla tvrdo, ale nepresne. Slovan so šťastím ustál situáciu zo 74. minúty, keď sa po jemnom centri Grendela ocitol v tutovke Bakoš, lenže pred prázdnou bránou poslal loptu trestuhodne nad.

Trnava túžila rozhodnúť, jej hráči sa tlačili dopredu, ale z náznakov šancí nič nevyťažili. Naopak, v 78. minúte Moha naservíroval loptu do malého vápna Dražičovi a ten bol pri nej skôr ako Chudý – 1:2.

V 81. minúte mohol zasadiť „andelom“ rozhodujúci úder Šporar, ktorému chýbal polkrok, aby loptu zasunul do brány. Trnave sa nepodarilo dostať v závere do tlaku a po štvrtej prehre v sérii sa jej bodovo vzdialila miestenka v hornej polovici tabuľky.

FC Spartak Trnava – ŠK Slovan Bratislava 1:2 (1:1)
Góly: 45.+2 Bakoš – 42. Šporar, 78. Dražič. ŽK: Bakoš, Greššák, Čanturišvili, Kadlec – Apau, Dražič, Nono, De Kamps. Rozhodovali: Chmura – Benko, Kováč, 6346 divákov.
Trnava: Chudý – Kadlec, Hladík, Tóth, Oravec – Greššák (69. Kulhánek) – Jirka (87. Malecki), Rada (83. Miesenböck), Grendel, Čanturišvili – Bakoš
Slovan: Greif – Apau, Saláta, Bajrič, Suchockij – De Kamps (85. Savičevič) – Čavrič, Nono, Dražič (89. Laczkó), Moha – Šporar

Michal Ščasný, asistent trénera Trnavy: „Pripravovali sme sa na Slovan ako na každého iného súpera. Vedeli sme o jeho výnimočnej útočnej kvalite, po rýchlom brejku sme však prehrávali. Vedeli sme aj o jeho slabinách pri štandardných situáciách, škoda, že sme po Bakošovom góle v závere prvého polčasu nevyužili ďalšie šance. V druhej 45-minútovke to bol tvrdý a taktický zápas. Bohužiaľ, po chybe sme inkasovali a derby tak nezvládli. Tréner Látal vybehol z lavičky a bol z nej vykázaný na tribúnu, ale emócie sú podľa môjho názoru v derby normálne. Godál má natiahnutý zadný stehenný sval, skúšal to, ale nechceli sme riskovať, aby kvôli jednému zápasu nehral polovicu sezóny.“

Martin Ševela, tréner Slovana: „Bol to solídny zápas z obidvoch strán. Škoda, že sa nehralo na lepšom teréne. Takto to bolo viac o boji a o tom, kto získa druhú loptu a pôjde dopredu. Otvorili sme skóre po peknej kontre, ale záverečných päť minút v prvom polčase sme stratili koncentráciu a súper vyrovnal. Počas prestávky sme nabádali hráčov, aby sa neuspokojili s remízou. Nakoniec sa nám vydarila pekná akcia, po ktorej sme strelili víťazný gól. Tešili sme sa na derby a sme šťastní, že si vezieme do Bratislavy tri body.“

Marek Bakoš, útočník Trnavy: „Keby som bol strelec, dnes dám dva góly a vyhráme. Výsledky nemáme, je to v každom jednom z nás. Robíme chyby, musíme začať pracovať na ich odstránení, aby sme opäť začali vyhrávať. Futbal je podľa mňa spravodlivý, Slovan dal dva góly a vyhral zaslúžene.“

Dominik Greif, brankár Slovana: „Rozhodla naša efektivita. Keby Bakoš premenil šancu na 2:1, bolo by to celé o inom. Uplynulé zápasy možno neboli z našej strany herne excelentné, ale bojovnosťou sme ich výsledkovo zvládli. Týmto spôsobom sa vyhrávajú tituly, ale musíme ísť od zápasu k zápasu.“

Podbrezová zaskočila Trenčín

Futbalisti Podbrezovej nečakane zdolali Trenčín 2:0. Hrdinom domácich sa stal Dávid Leško, ktorý už v prvom polčase dvakrát utiekol obrane hostí. Tí potom do konca zápasu nedokázali gólovo odpovedať. Účastník tohtosezónnej edície Európskej ligy nebodoval v druhom stretnutí po sebe.

V prvom polčase boli hostia častejšie na lopte, ale do šancí sa nedostávali. Problémy robil Trenčanom najmä na ľavej strane Breznaník. Od neho putovali nebezpečné lopty pred bránku, jednu minul v dobrej pozícii Bernadina, Leško zakončoval už z uhla a tento futbalista mal v šestnástej minúte i tutovku, no fantastický obranný zákrok predviedol Skovajsa.

Skóre menil napokon v 29. minúte Leško. Do úniku ho poslal Breznaník a spomínaný autor gólu z hranice pokutového územia prekonal vybiehajúceho gólmana Šemrinca. Ubehlo iba sedem minút a bolo 2:0.

Leško bol totiž rýchly na pravej strane, unikal obrane AS a aj keď ho križoval Šulek, ofenzívny stredopoliar Podbrezovej dokázal zakončiť krížnou strelou k vzdialenejšej žrde. Domácim sa následne zranil Breznaník a zvyšok polčasu sa stiahli pred vlastnú šestnástku, odolávali tlaku hostí, ktorí si však nebezpečnú príležitosť nevypracovali.

V úvode druhého polčasu mohol hetrik zaknihovať Leško. Z priameho kopu z asi dvadsiatich metrov mieril medzi žrde, no loptu odkopol na bránkovej čiare dobre postavený Kleščík.

Trenčania sa snažili hrať útočne a znížiť nepriaznivý stav, veľkú šancu mal Mance po hodine hry, zakončoval v šestnástke akrobaticky po centri z pravej strany, ale výborný zákrok predviedol pri ľavej žrdi Kuciak.

Podbrezovčania dobre bránili a spoliehali sa na štandardky. Po jednej z nich hlavičkoval v päťke Wiezik, Šemrinec podržal svoj tím. Jeho spoluhráči však v závere nemali vyloženú šancu a tak na zisk čo len bodu pomýšľať nemohli.

FK Železiarne Podbrezová – AS Trenčín 2:0 (2:0)
Góly: 29. a 36. D. Leško, ŽK: 48. Yem, 81. El Mahdioui (všetci Trenčín), rozhodovali: Smolák – E. Weiss, Galo, 903 divákov
Podbrezová: M. Kuciak – A. Mojžiš, M. Baran, M. Bartoš, Matúš Turňa – Obročník, Sedláček – Edge, D. Leško (90.+ Matúš Mikuš), Breznaník (39. Wiezik) – Bernadina (89. Magda)
Trenčín: Šemrinec – Yem (80. Roguljič), Skovajsa, Kleščík, M. Šulek – El Mahdioui – Zubairu, Sleegers, Bukari (35. Mbombo) – Čatakovič, Antonio Mance (73. Corryn)

Dávid Leško, autor oboch gólov Podbrezovej: Je to prvý zápas, v ktorom som dal dva góly. Mohol som pridať aj hetrik, ale Šemrinec sa mi tam hodil pod nohy, možno som to mal riešiť z prvej a podarilo by sa mi dať aj tretí gól. Sme veľmi radi, že sa nám podarilo vyhrať nad Trenčínom, ktorý je pre každé mužstvo ťažkým súperom. Preveril nás počas celých 90-tich minút, potvrdil svoju kvalitu, takže nás toto víťazstvo naozaj veľmi teší. Hostia mali viac z hry., ale vyloženejších príležitostí nemali veľa. Tie, ktoré si vypracovali, tak nás pri nich podržal brankár Kuciak.

Ricardo Moniz, tréner Trenčína: Chcem pogratulovať súperovi k víťazstvu. Vzadu sme urobili dve chyby a pykali sme za to. Domáci totiž využili svoje šance. Na pravej strane nepodával dobrý výkon Bukari, preto bol ešte do prestávky vymenený. V druhom polčase sme chceli niečo urobiť zo zápasom, spravili sme zmeny, držali loptu, mali aj šance, ktoré mohli zápas zlomiť, no nepodarilo sa nám ich využiť. Stále musíme pracovať na kreativite pred bránkou súpera. Marek Fabuľa, tréner Podbrezovej: Poraziť Trenčín a nedostať ani jeden gól je veľká vec. Chalani tomu v šatni najprv nemohli ani uveriť. Sedeli a rozmýšľali, či je to pravda, tak som im povedal, že to pravda naozaj je. Odohrali sme veľmi dobrý zápas, všetko sme podriadili tomu, aby sme zvíťazili. Podstatné bolo, že sme našu myšlienku dokázali preniesť na ihrisko

Michalovce zlikvidovali dvojgólový náskok

Hráči Ružomberka sú remízovým kráľom, nerozhodný výsledok 2:2 uhrali aj s Michalovcami v zápase 10. kola.

V tabuľke poslední Michalovčania chceli v domácom prostredí naplno bodovať, ale prvú vážnejšiu šancu mali hostia. V 10. minúte sa do úniku po pravej strane dostal Mustedanagič, ale jeho strelecký zámer prečítal brankár Kira.

Hostia gólovo udreli v 24. minúte, keď Mustedanagič našiel prihrávkou pred Kiru nepokrytého Kostadinova a ten zblízka otvoril skóre – 0:1. Ružomberčania využili v 41. minúte otvorenú obranu súpera, Qose si na kraji šestnástky vymenil loptu s Kostadinovom a efektne preloboval Kiru – 0:2.

Tréner domácich Šoltis spravil do druhého polčasu dve zmeny v zostave a ich výsledok sa dostavil v 58. minúte. Žofčák našiel Sulleyho, ktorý v rýchlosti trafil loptu nechytateľne – 1:2.

Po kontaktnom góle ožili domáci diváci aj hráči a niekoľko minút sa hralo najmä na polovici Ružomberka. Vyrovnávajúci gól však nepadol, naopak, v 69. minúte mohlo byť už 1:3. Pokutový kop však nepremenil Tandir, keď jeho strelu k pravej žrdi vystihol Kira.

Hosťom sa darilo držať domácich mimo výhodných streleckých pozícií, no tí aj tak dokázali vyrovnať. Ďaleký center Beskorovajného v 85. minúte zmiatol brankára Macíka, ktorý nestihol zareagovať – 2:2.

Emotívny záver už ďalší gól nepriniesol, po dvoch odlišných polčasoch sa body delili.

MFK Zemplín Michalovce – MFK Ružomberok 2:2 (0:2)
Góly: 58. Sulley, 84. Beskorovajnyj – 24. T. Kostadinov, 41. Qose, ŽK: 49. Turík – 70. T. Kostadinov, rozhodovali Somoláni – Roszbeck, Pozor, 924 divákov
Michalovce: Kira – Vojtko, Beskorovajnyj, J. Carrillo, Nawotka – Ch. Diarra (46. Sulley), I. Žofčák, Turik, P. Kolesár (79. Kurminowski) – Regáli (46. Rota)) – Vaščák
Ružomberok: Macík – Jonec (82. D. Kružliak), J. Maslo, F. Twardzik, Urdinov – Qose, M. Kochan – E. Daniel, Mustedanagič (86. D. Takáč), T. Kostadinov (76. Gál-Andrezly) – Tandir

Anton Šoltis, tréner MFK Zemplín Michalovce: „Vedeli sme, že k nám príde silný súper, preto sme sa na neho dobre pripravili. V prvom polčase sme zaostávali v súbojoch a v tom bol najväčší problém. V druhom sme zmenili hru, hrali sme systémom 3–5–2. Nabádali sme hráčov k súbojom a verili sme, že ak strelíme kontaktný gól, tak budeme na koni. To sa aj potvrdilo. Treba však dodať, že ak by súper premenil penaltu, bolo by to iné. Chlapcom ďakujem za výkon v druhom polčase. Presvedčili sa, že ak tomu dajú viac, tak to pôjde.“

David Holoubek, MFK Ružomberok: „Zápas ponúkol naozaj zaujímavé situácie a pre divákov to bolo určite príjemné. Po prvom polčase sme zaslúžene viedli 2:0, mohli sme pridať aj tretí gól. To sa nám vypomstilo. V druhom polčase domáci zmenili spôsob hry, zjednodušili to. Dostali sme darček v podobe penalty, tú sme však nepremenili. Keby sme dali na 1:3, asi by už bolo po zápase. Po nej som tušil, že to bude ešte veľmi ťažké a to sa aj potvrdilo. Domáci vyrovnali na 2:2 a po dianí v záverečných minútach som rád, že sa to skončilo remízou.“

Žilina natiahla víťaznú sériu

Futbalisti Žiliny zvíťazili 2:1 na trávniku Zlatých Moraviec. Žilina zvíťazila tretíkrát v sérii a už je tretia, o sedem bodov za vedúcim Slovanom.

Od úvodných minút sa hral obojstranne aktívny a bojovný futbal. Úvodný gól priniesla 14. minúta, keď rýchlu akciu domácich gólovo zakončil Cassado.

Dokonalý obrat hostí v rozpätí dvoch minút začal v 38. min Káčer prízemnou strelou spoza šestnástky. Hostí potom do vedenia poslal v 40. min Holúbek, ktorý dorazil do siete loptu odrazenú od brvna po strele Boženíka.

Druhé dejstvo veľa futbalovej krásy neprinieslo. Domáci sa tlačili pred pokutové územie Žiliny, ale tam ich snaha končila. V 57. min sa v dobrej pozícii ocitol Švec, ale pozorného Holeca neprekonal. Z následného rohového kopu mal gól na hlave Banovič, keď jeho hlavička len tesne minula ľavý dolný kút žilinskej brány.

Na opačnej strane skúšal šťastie striedajúci Balaj, ale s jeho hlavičkou si Krnáč poradil. V rozháranom závere sa viac „žltilo“ ako hralo. Domáci sa snažili o vyrovnanie ale Žilina víťazstvo dokázala ubrániť.

FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble – MŠK Žilina 1:2 (1:2)
Góly: 14. Casado – 38. Káčer, 40. Holúbek, ŽK: 28. J. Švec, 81. Brašeň – 3. Boženík, 75. Balaj, rozhodovali: Hrčka – Bednár, Poláček
Zlaté Moravce-Vráble: M. Krnáč – Čögley, Banovič, Karlík, Chren – Richtárech (64. Ľ. Urgela), Casado, Ľupták (73. Ďubek), Ewerton Paixao da Silva, Brašeň – J. Švec (74. Dimitrijevič)
Žilina: Holec – Anang, Kaša, Králik, B. Sluka – I. Díaz – Škvarka, Fazlagič, Káčer – Holúbek (66. M. Tomič), Boženík (61. Balaj)

Branislav Mráz, asistent trénera ViOn-u: „Stretnutie bolo nervózne. Bolo tam dosť sporných situácií. V úvode sa nám podarilo streliť gól, s čím sme aj do zápasu vstupovali. V závere prvého polčasu sme stratili koncentráciu a dvakrát sme inkasovali. V druhom polčase sme sa snažili o vyrovnanie, urobili sme zmeny, ktoré nám celkom nevyšli. Gratulujem súperovi k víťazstvu.“

Jaroslav Kentoš, tréner Žiliny: „Mali sme dobrý vstup do zápasu, ale paradoxne sme vtedy inkasovali. V závere prvého polčasu sme dobre zareagovali a dali dva góly. Druhý polčas bol nervózny, ale zvládli sme to. Pre nás je to dôležité víťazstvo, ale už dnes sa pozeráme na zápas s Podbrezovou.“

Výhru DAC zabezpečili maďarskí strelci

Futbalisti Dunajskej Stredy potvrdili rolu favorita a zvíťazili v Senici 2:1.

Dunajská Streda zostala druhá s 5-bodovým mankom na fortunaligového lídra Slovan Bratislava. Senica je stále predposledná o bod pred Michalovcami.

V domácej zostave chýbali trénerom viacerí hráči a tak Krč musel nastúpiť v obrane a premiérovo sa v základnej zostave predstavil dorastenec Lukáč Kučera.

V prvom polčase videli diváci dobrý, útočný futbal zásluhou oboch družstiev. Do prvej šance sa dostali hostia v 11. minúte po rohu Kalmára hlavičkoval Huk z 5-ky nad. Obrovskú možnosť mali Záhoráci v 21. minúte. Po spätnej prihrávke Ségbého bol v 16-ke zoči-voči brankárovi Deretti, no nepochopiteľne prestrelil. O minútu mohli skórovať hostia, keď Bayo hlavou zo 7 metrov nastrelil brvno.

Aj v druhom polčase pokračoval dobrý futbal. Seničania podávali proti favorizovanému súperovi výborný výkon. V 53. minúte nebezpečne pálil z otočky K. Vida, lopta letela tesne vedľa, rovnako tak išla mimo bránku technická strela Kalmára. V 55. minúte chyboval domáci obranca Nirennold v rozohrávke, po jeho kontakte s K. Vidom v pokutovom území sa kopala penalta, ktorú Kalmár premenil.

Domácim sa už o 5 minút podarilo vyrovnať po krásnej akcii, na začiatku ktorej bol Zezinho, ktorý vysunul Castaňedu, po jeho centri zakončoval pätičkou Ségbé, brankár Jedlička loptu vyrazil pred seba a dôrazný Deretti ju doklepol do siete.

V 65. minúte slabý rozhodca Ochotnický daroval druhú penaltu pre hosťujúce mužstvo a navyše po druhej ŽK vylúčil Nirennolda. Nariadenú penaltu však Vidovi výborným zákrokom Tavolda zneškodnil.

Hosťujúce mužstvo, ktoré má veľkú ofenzívnu silu sa tlačilo do víťazstva. Strelecké šťastie skúšal Kalmár, ale lopty po jeho strelách leteli nad V 85. sa hostia dočkali druhého gólu po spätnej prihrávke sa presadil v pokutovom území K. Vida a prestrelil po zemi Tabordu. Seničania si za predvedený výkon zaslúžili minimálne remízu.

FK Senica – FC DAC 1904 Dunajská Streda 1:2 (0:0)
Góly: 61. Deretti – 56. Kalmár (z pok. kopu), 86. K. Vida, ŽK: 30. L. Kučera, 56. Nirennold, 59. Petshi, 65. Deretti – 86. K. Vida, ČK: 65. Nirennold (po 2. ŽK), rozhodovali: Ochotnický – Hrčka, Ferenc, 895 divákov
Senica: Taborda – Nirennold, J. Kotula, Krč, Asmah – Deretti (85. Cuadros), Ségbé Azankpo (76. Klapan), Zezinho, L. Kučera (71. A. Kováč) – Petshi, Castaňeda
Dunajská Streda: Jedlička – Koštrna (22. M. Bednár), Šatka, T. Huk, E. Davis – Kalmár, M. Vida, Herc (81. Pačinda) – Divkovič (71. Tretiakov), Bayo, K. Vida

Frederico Ricardo, tréner FK Senica: „Som veľmi hrdý na mojich hráčov. Bojovali od prvej do poslednej minúty. Snažili sa urobiť všetko preto, aby vyhrali zápas. Určite si dnes nezaslúžili prehrať. Taký je futbal. Odpískali proti nám dve penalty, dostali sme aj červenú kartu. Taký je futbal, stáva sa to. Možno sme mali na konci zápasu kopať penaltu. Môžeme hrať proti Dunajskej Strede, Slovanu, proti desiatim hráčom no nedokážeme poraziť tento systém. Takýto je môj názor.“

Peter Hyballa, tréner FC DAC 1904: „V prvom rade chcem Senici zložiť veľký kompliment za dnešný výkon. Odohrali sme zápas, ktorý bol pre nás veľmi ťažký. Pred zápasom sme čakali, že to bude jednoduchšie. Tempo a ani naša kombinácia nebola dostatočná, bolo to pomalé. Niekedy sme prihrali loptu o jednu sekundu neskôr, naopak Senica mala v zápase dobré protiútoky, dobre nás napádali. Hrali to, na čo sme sa celý týždeň pripravovali. Napriek tomu náš tlak na loptu nebol dobrý. Koštrna sa nešťastne zranil, treba povedať, že Vida výborne zaskočil na ľavej strane, aj keď to nebol jeho post. Bola tam penalta, následne sme nedokázali dobre pokryť domáce útoky a Senica vyrovnala. Nakoniec sme dokázali vyhrať, boli sme lepší a ukázala sa naša sila. Nebol to náš najlepší výkon, no ukázali sme správnu morálku a zvíťazili sme.“

Nováčika rýchly gól nezlomil

Futbalisti Serede zvíťazili nad Nitrou 2:1.

Na štadióne pod Zoborom, na ktorom sú momentálne doma obaja aktéri duelu, išla do vedenia Nitra. Tomáš Vestenický sa v 6. min dostal k odrazenej lopte a otvoril skóre.

Nováčika súťaže to nezlomilo a v 39. min vyrovnal. Bankole Adekuoroye spoza šestnástky napriahol k strele a tá po teči skončila v sieti. V závere mali viac možností strhnúť výsledok na svoju stranu Sereďčania, no brankár Lukáš Hroššo ukázal svoj um, najmä v 75. min pri strele Nikolu Gatariča.

Nigérijčan Adekuoroye sa napokon stal hrdinom stretnutia, keď v 88. min pohotovým volejom skóroval druhýkrát a zariadil Seredi tri body.

ŠKF iClinic Sereď – FC Nitra 2:1 (1:1) – hralo sa v Nitre
Góly: 39. a 88. Adekuoroye – 6. T. Vestenický, ŽK: 66. Sus, 69. Pankaričan – 20. R. Križan, 89. Charizopulos, rozhodovali: Ziemba – Ádám, P. Jánošík, 846 divákov
Sereď: P. Penksa – Morong, T. Ba, Ľ. Michalík, Mečiar – Adekuoroye, Ventúra (62. Baéz) – Sus, Pankaričan (80. Nemanja Subotič), Gatarič – Ľ. Ulrich (85. Loduha)
Nitra: Hroššo – Charizopulos, Pavol Farkaš, R. Križan, J. Chovanec – Šimončič – A. Fábry (71. Kotrík), T. Kóňa – Abdulrahman Taiwo, T. Vestenický (85. Machovec), Chobot (53. Čeredničenko)

Aktualizujeme…

2 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava #AS Trenčín #FC Nitra #ŠKF Sereď