Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

DAC ničí súperov gólmi v posledných sekundách. Inak by bol v strede tabuľky

Futbalisti Dunajskej Stredy sú majstri posledných sekúnd. V nich ničia svojich súperov. Naposledy majstra z Trnavy (3:2).

24.09.2018 12:56
Erik Pačinda Foto: ,
Radosť Dunajskostredčanov po góle proti Trnave.
debata (1)

Tím zo Žitného ostrova vyhral v lige v aktuálnom ročníku doteraz päťkrát a v troch prípadoch rozhodol až jeho výborný finiš (v Nitre vyhral 3:2 a v Podbrezovej 2:1). „Po prestávke to bol veľmi otvorený zápas, my aj Trnavčania sme boli nebezpeční,“ komentoval zaujímavé stretnutie nemecký tréner DAC Peter Hybbala.

Až po viac ako hodine hry vytiahol z lavičky reprezentanta Erika Pačindu a ten rozhodol. „V závere sme mali šancu za šancou. Nakoniec – ako v sezóne viackrát predtým – sme dali v nadstavenom čase gól. Mali sme aj trochu šťastia, ale myslím si, že sme boli lepším mužstvom,“ pokračoval Hybbala.

Nebyť gólov, ktoré sa zrodili až po uplynutí riadneho času, DAC by sa pohyboval v strede tabuľky. Udržal sa na druhej priečke, ale na Slovan stále stráca päť bodov. V najvyššej futbalovej súťaži padlo v doterajších deviatich kolách 98 gólov. Zatiaľ posledný Pačindov.

„Paradoxne v druhom polčase bol náš výkon lepší. Do prestávky sme prežili veľa šancí Dunajskej Stredy, hrali sme veľmi zle. Potom sme sa pozbierali a výkon aj smerom dopredu bol podstatne iný. Chlieb sa lámal v 70. minúte, viedli sme 2:1, ale nevyužili sme dobré šance. Súper nás potrestal, urobili sme chybu a opäť v závere prehrali,“ hodnotil trnavský tréner Radoslav Látal.

Trnavčania prišli o všetky body už druhý raz za sebou na súperovej pôde. Aj v 7. kole podľahli tesne (0:1) Trenčínu. Gól im dal Holanďan Joey Sleegers v poslednej minúte.

V najvyššej futbalovej súťaži padlo v doterajších devatich kolách päť gólov v nadstavenom čase. V dvoch prípadoch presný zásah už len prikrášlil výhru domácich (Trenčín – Sereď 5:1 a Zlaté Moravce – Michalovce 2:0).

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #DAC Dunajská Streda