Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

ViOn podal protest: Rozhodca ovplyvnil zápas s Trnavou vymyslenou penaltou

Vedenie FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble podalo oficiálny protest proti výkonu hlavného rozhodcu Adama Somolániho v sobotňajšom stretnutí proti domácemu Spartaku Trnava (0:1) v rámci druhého kola Fortuna ligy.

31.07.2018 07:16
Trnava, radosť Foto: ,
Gólová oslava futbalistov Trnavy v zápase so Zlatými Moravcami-Vrábľami.
debata (3)

O víťazovi duelu rozhodol pokutový kop, ktorý v 60. min premenil Ján Vlasko.

„Nejdeme sa vyhovárať, že za výsledok môžu rozhodcovia. Nepremenili sme šance, ktoré proti súperovi, ako je Trnava, musíme premieňať, inak nemôžeme myslieť na úspech. Napriek tomu podávame oficiálny protest proti výkonu hlavného rozhodcu, ktorý ovplyvnil zápas vymyslenou penaltou. Je smutné, že súťaž sa ešte iba začala a rozhodcovia sú tí, ktorí kazia meno Fortuna lige. Určite nie sme jediné mužstvo, ktoré je nespokojné s výkonom rozhodcov za prvé dve kolá tohto ročníka. Veríme, že sa podobné situácie už nebudú opakovať,“ uviedli zástupcovia Zlatých Moraviec prostredníctvom oficiálnej prezentácie na facebooku.

Zostrih zápasu, penaltový moment v čase 3.40

Zlaté Moravce-Vráble sú po dvoch odohraných zápasoch slovenskej najvyššej súťaže na predposlednom 11. mieste bez bodu so skóre 1:5. Trnava má tri body za jedno víťazstvo a so skóre 1:1 jej patrí 7. pozícia.

Druhé kolo Fortuna ligy Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Tréner slovenskej mužskej futbalovej...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Ján Vlasko #FC ViOn Zlaté Moravce