Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Slovane je dusno. Hološko vyletel na spoluhráča, potom mávol rukou na kouča

Mal byť veľkou oporou mužstva. Keď v lete priviedol futbalový Slovan Bratislava do svojich radov Filipa Hološka, sľubovali si od neho góly, odovzdané skúsenosti a veľký profesionalizmus ako príklad pre ostatných. Nádeje, ktoré doňho na Pasienkoch vkladali, však zatiaľ bývalý reprezentant nenapĺňa.

03.12.2017 14:10
Filip Hološko Foto: ,
Filip Hološko.
debata (2)

Bolo to iba nedávno, čo v médiách poprel údajný konflikt s extrénerom Ivanom Vukomanovičom. K výmene názorov so spoluhráčom Marešom sa priznal, všetko si vraj hneď na druhý deň vyjasnili.

Po zápase proti Trenčínu (1:1) je čoskoro 34-ročný útočník opäť predmetom diskusií. Do vlasov si totiž skočil s ďalším českým legionárom – Lukášom Droppom. Tentoraz priamo na ihrisku.

Stalo sa tak potom, ako 28-ročný defenzívny štít kritizoval Hološka, keď takticky nefauloval Trenčana Ubbinka. Dlhoročný hráč Besiktasu Istanbul sa dokonca rozbehol proti vlastnému spoluhráčovi a rázne mu dohováral.

O necelých osem minút mávol rukou na Mareša, ktorý mu neprihral. A v zápätí, keď schádzal z ihriska, urobil rovnaké gesto aj voči trénerovi Martinovi Ševelovi a celej lavičke, uvádza na svojej internetovej stránke portál profutbal.sk.

„Počas zimnej prípravy potrebujeme potrénovať na fyzickej i mentálnej stránke. Opäť sa totiž objavujú veci, ktoré by nemali byť ani v jednom kolektíve,“ priznal po zápase Ševela.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Filip Hološko