Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Slovane je vraj človek, ktorý vie o futbale všetko a nič. V kabíne tiekla krv

Bývalý tréner Slovana Bratislava Ivan Vukomanovič naznačil, prečo jeho klub nebol v uplynulých mesiacoch úspešný.

04.11.2017 10:38
Ivan Vukomanovič Foto: ,
Tréner ŠK Slovan Bratislava Ivan Vukomanovič.
debata (4)

V rozhovore, ktorý poskytol pre internetový portál šport.sk, vyhlásil, že najslávnejší futbalový klub na Slovensku brzdí mnoho detailov.

„Nedostatok klubovej stratégie, čudná transferová politika, selekcia hráčov, vízie do budúcnosti. Keď chýba, čo len jeden z týchto atribútov, je veľmi zložité dosiahnuť úspechy, po ktorých túžite,“ povedal 40-ročný kouč.

Ten si po odchode zo Slovana nedával servítku pred ústa, podľa neho je vo vedení belasých človek, ktorý klubu mimoriadne škodí. „Vedel som viac ako šesť mesiacov, že niektorí ľudia vo vedení nie sú celkom na mojej strane, majú výhrady voči môjmu štýlu práce. Mali sme rozdielne názory,“ poznamenal s tým, že išlo predovšetkým o jedného človeka, ktorého však nemenoval.

„Dotyčný vie o futbale všetko. Ako kaučovať tím, ako má majiteľ viesť klub, ako majú hráči behať, ako majú doktori a fyzioterapeuti pracovať so zranenými hráčmi,“ odpovedal ironicky.

Naopak, Vukomanovič priznal, že má veľmi dobrý vzťah s viceprezidentom klubu Ivanom Kmotríkom ml. Podľa neho je to profesionál, pod ktorým raz bude Slovan úspešný.

A ešte jedna zaujímavá vec, ktorú Vukomanovič prezradil. Zdá sa, že v kabíne bolo občas „veselo“. „Pamätám si na potýčku dvoch hráčov v kabíne po poslednom zápase minulej sezóny. Bol som na tlačovke, keď sa to stalo. Vojdem do šatne a vidím krv na zemi. Rozdielna mentalita, rozdielne povahy,“ dodal.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Ivan Vukomanovič