Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hološko: Trénerovi som nevynadal! Priznávam, pohádal som sa s Marešom

Skúsený útočník Slovana Bratislava Filip Hološko odmietol, že by po zápase so Senicou mal slovnú roztržku s dnes už bývalým trénerom Ivanom Vukomanovičom. Informácia, ktorú vo svojej pôvodnej správe odcitoval na webe aj denník Pravda, sa objavila na sociálnej sieti fanúšikov bratislavského klubu - Ultras Slovan.

31.10.2017 12:02
Filip Hološko Foto: ,
Filip Hološko.
debata (1)

"Dnes som si na internete prečítal, že som po zápase so Senicou vulgárne vynadal trénerovi Vukomanovičovi. To vôbec nie je pravda! Ja som sa po zápase s trénerom nestretol. Tréner potom ani nebol v kabíne, takže neviem, kto si takúto lož vymyslel. Hnevá ma to a nenechám to len tak bez odozvy. Rozmýšľam, že podniknem aj právne kroky, pretože bolo poškodené moje meno. Nie je v mojej povahe, že by som sa takto zachoval voči trénerovi a dôrazne odmietam, že by som mu niečo vulgárne povedal,“ vyhlásil bývalý reprezentant.

Oficiálny web slovanistov tiež uviedol, že tréner Vukomanovič sa okamžite po skončení zápasu zúčastnil na tlačovej konferencii, preto nebol bezprostredne po jeho konci medzi hráčmi v kabíne.

Hološko následne priznal, že v kabíne belasých bolo po stretnutí dusno. „Je pravda, že po zápase sme si vymenili pár názorov s Jakubom Marešom. Priznávam, že som naňho trochu verbálne vyskočil. Jakub prišiel po zápase do kabíny a smerom k celému mužstvu povedal, že nemôžeme dostať také dva rýchle góly. Ja som to obrátil na niečo iné a slovne som naňho vyletel,“ vyhlásil dlhoročný hráč Besiktasu Istanbul.

"Keď sa bol s nami tréner Vukomanovič v kabíne rozlúčiť, som pred celou kabínou vstal a vzal si slovo. Jakubovi som sa ospravedlnil, on si totiž kritiku z mojej strany nezaslúžil, na ihrisku z nás všetkých drie asi najviac, je lídrom a dal jedenásť gólov. Zároveň som povedal, že posledné výsledky ležia vo veľkej miere aj na pleciach nás hráčov. Tím netvoria len kvalitní hráči, tím tvoria ľudia, ktorí sú ochotní makať jeden za druhého a bojovať. Ak toto dáme dokopy a budeme vystupovať ako jeden tím, tak môžeme byť úspešní,“ dodal Hološko.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Filip Hološko