Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Guľovi sa pred reprezentačnou pauzou uľavilo: No nie sme prehnane emoční

Úradujúci slovenský futbalový šampión MŠK Žilina si v piatok večer pripísal na svoje konto len druhé víťazstvo v aktuálnom ročníku Fortuna ligy. Žilinčania zdolali v šlágri 6. kola trnavský Spartak 3:1, keď o zisku troch bodov rozhodli dvoma gólmi Otubanja a Jánošíka v závere.

26.08.2017 10:10
Adrián Guľa Foto: ,
Adrián Guľa.
debata

„Cítili sme vážnosť stretnutia, napokon sme to agresivitou a nasadením zlomili na našu stranu. Treba uznať aj kvalitu Trnavy, no fanúšikovia boli naším hnacím motorom, práve oni zvýšili úroveň stretnutia. Rozhodli to striedajúci hráči, musíme odskočiť od slovenských prežitkov, že náhradníci sú slabí. My to vnímame inak, občas býva kľúčová zostava práve tá, ktorá dohráva duel. Som rád za Yusufa Otubanja, pretože jeho forma po zranení nebola taká, ako sme všetci očakávali. Potreboval dostať pár futbalových lekcií, ale dnes odpovedal vynikajúco,“ uviedol pre klubový web tréner MŠK Adrián Guľa.

„Výhra znamená vytúženú víťaznú emóciu pred reprezentačnou pauzou. Verím, že toto nám zvýši sebavedomie. Mužstvo konečne svoju šťavu pretavilo aj do výsledku, no nie sme prehnane emoční,“ dodal.

Kým jeho zverenci sa v tabuľke posunuli na 7. priečku, Trnavčania, ktorí prišli minulotýždňovým domácim zaváhaním so Slovanom o líderskú pozíciu, sú napriek dvom prehrám za sebou zatiaľ druhí.

„Cítim, že sme odohrali vyrovnaný duel proti súperovi, ktorý v minulej sezóne získal o 31 bodov viac ako my. Je ťažké čakať, že prehráte takéto stretnutie. Na druhý deň si však na toto nikto nespomenie a ideme ďalej,“ cituje trnavského kormidelníka Nestora El Maestra po prehre v Žiline stránka Spartaka.

debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #Spartak Trnava #Adrián Guľa