Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trenčín v kríze, fanúšikovia si počkali na hráčov. Padli aj ostré slová?

Futbalistom AS Trenčín sa v úvode Fortuna ligy nedarí. Dvojnásobný majster v sobotu doma len remizoval s Podbrezovou a naplno nebodoval v troch predchádzajúcich zápasoch. Po štyroch kolách má na konte jedinú výhru a v tabuľke figuruje na ôsmom mieste.

14.08.2017 08:44 , aktualizované: 10:38
debata

Trpezlivosť s výsledkami a výkonmi ich tímu došla trenčianskym fanúšikom. Tí si po sobotňajšej remíze počkali na hráčov pred vstupom do šatní. Rozvinuli veľký transparent, ktorý vzhľadom na internacionálnu kabínu AS znel v angličtine tak, aby si ho vedeli prečítať všetci hráči.

„Najskôr bojujte za bielo-červené farby, potom bude aj vaša hviezda stúpať a žiariť“, odkázali nespokojní priaznivci hráčov.

Ako informuje fanklub Trenchtown Gangsters, z kabíny neváhali prísť na kus reči kapitán Peter Kleščík, ďalej Lukáš Skovajsa, Igor Šemrinec, Adrián Chovan, Filip Halgoš, Giorgi Beridze, Abdul Zubairu a Keston Julien.

„Chýba nám víťazná mentalita, víťazné typy a osobnosti mužstva. Tak, ako sme sa sami do toho dostali, tak sa musíme z toho dostať. Debata s fanúšikmi bola korektná. V iných krajinách hádžu fanúšikovia kamene do autobusov, hráčov nechcú pustiť zo štadióna,“ vravel kapitán AS Peter Kleščík a dodal:

„Je dôležité, aby ľudia za nami stáli. A keď majú nejaké pocity krivdy alebo niečoho, ja som vždy otvorený dialógu.“

Trenčania majú ideálnu šancu na výsledkový reparát a prinavrátenie priazne fanúšikov už nadchádzajúcu sobotu, keď doma hostia predposledné Michalovce.

debata chyba
Viac na túto tému: #AS Trenčín #Fortuna liga