Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Senica nedala gól do siete Slovana už 289 minút

Líder najvyššej futbalovej súťaže Slovan Bratislava otvorí už v piatok 3. kolo. Nastúpi na pôde Senice, ktorá je posledná bez bodu.

04.08.2017 11:00
Futbalisti ŠK Slovan Bratislava Foto: ,
Momentka zo zápasu Slovana proti Senici v uplynulej sezóne Fortuna ligy.
debata

Belasí sú jasní favoriti nielen z pohľadu aktuálnej tabuľky. V lige zdolali svojho súpera v piatich zápasoch po sebe, pričom v minulom ročníku Seničania nedali súperovi ani gól, čakajú naň už 289 minút.

Pripísať si prvé body v novom ročníku sa pokúsi aj Podbrezová, hostí Michalovce, ale prekvapujúco tiež obhajca titulu zo Žiliny, ktorý sa predstaví v Zlatých Moravciach. Žilinčania najprv podľahli na pôde nováčika z Nitry (0:1) a potom nestačili doma ani na Prešov (2:3).

„Priznám sa, že po dvoch kolách je to pre nás neočakávaná situácia. Potrebujeme sa skoncentrovať na najbližší zápas a urobiť všetko pre výhru,“ komentoval žilinský tréner Adrián Guľa zlý štart v súťaži.

Šlágrom kola je tradičný súboj na trnavskom štadióne. Domáci ešte nezaváhali, privítajú Trenčín. Trenčania naposledy podľahli na domácom umelom trávniku Dunajskej Strede.

Do tímu sa vrátil Rangelo Janga, ktorý si v uplynulých týždňoch plnil povinnosti v reprezentačnom drese, predstavil sa aj v prestížnom Gold Cupe. Bol po návrate strelcom jediného gólu svojho tímu, ale ten na tri body v zápase s DAC nestačil a Trenčania podľahli 1:2. "Neklesáme na duchu. Veríme, že sa všetko napokon otočí v náš prospech,“ vyhlásil na klubovej stránke.

Zaujímavosťou ligových súbojov Trnavy a Trenčína je fakt, že domáci tím nevyhral už bezmála dva roky. Naposledy sa tešili z výhry Trenčania, v septembri 2015 zdolali doma Spartak 5:3. Potom prišlo päť stretnutí po sebe, v ktorých domáci v lepšom prípade remizovali. Naposledy v máji tohto roku vyhrali Trnavčania v Trenčíne 4:3…

Program 3. kola
Piatok 18.30 Senica – Slovan Bratislava (TV 213), 19.00 Prešov – Nitra v Poprade, Sobota 5. 8.: 19.00 Podbrezová – Michalovce, Trnava – Trenčín (RTVS), Zl. Moravce-Vráble – Žilina, Nedeľa 6. 8.: 18.30 Dunajská Streda- Ružomberok (TV 213).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #FK Senica