Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Tambe skončil v Trnave. Spartak vymenil za druhú tureckú ligu

Kamerunský futbalový útočník Robert Ndip Tambe nebude pokračovať vo svojej kariére v FC Spartak Trnava. Zamieril k tureckého druholigistovi Adana Demirspor, s ktorým podpísal dvojročnú zmluvu.

01.08.2017 11:03
debata
Robert Ndip Tambe z FC Spartak Trnava. Foto: SITA, Martin Havran
Robert Ndip Tambe Robert Ndip Tambe z FC Spartak Trnava.

„Situácia okolo prestupu vznikla najmä po stretnutí s Podbrezovou, keď Tambe vedeniu klubu oznámil, že nehodlá predĺžiť zmluvu a viac nechce nastupovať za červeno-čierne farby. Kontrakt má iba do konca jesennej časti,“ uvádza sa v stanovisku Spartaka na oficiálnom webe, ktoré pokračuje nasledovne:

„Na základe týchto skutočností mu dal klub súhlas vycestovať do Turecka, kde v posledných dňoch rokuje o podmienkach svojho prípadného transferu. Ak sa správy potvrdia, Robert posilní mužstvo druhej tureckej ligy Adana Demirspor. Z pohľadu Spartaka je budúcnosť Roberta Tambeho stále nejasná.“

Hráč zatiaľ Spartak o svojom prestupe oficiálne neinformoval. „Stretol som sa s prezidentom klubu a rozhodol som sa pre Adana Demirspor. Som ohromený podporou fanúšikov klubu,“ citoval 23-ročného kamerunského útočníka portál hurriyet.com. Desaťnásobný reprezentant svojej krajiny prišiel do Trnavy začiatkom roka 2016. Za Spartak odohral vo Fortuna lige 39 zápasov a strelil 6 gólov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Fortuna liga