Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najlepší ligový hráč odchádza do Kórey. Hlohovský verí, že nebude ľutovať

Slovenský futbalista Filip Hlohovský opúšťa tím úradujúceho majstra MŠK Žilina. Dvadsaťdeväťročný krídelník (nar. 13. júna 1988), ktorého vyhodnotili a ocenili ako najlepšieho hráča uplynulej sezóny Fortuna ligy 2016/2017, bude pôsobiť v Kórejskej republike - v tamojšom druholigovom klube FC Seongnam.

01.07.2017 21:02
Filip Hlohovský Foto: ,
Filip Hlohovský.
debata (1)

Hlohovský je od štvrtka v novom pôsobisku, za sebou má rozhovor s trénerom i majiteľom klubu, prehliadku štadióna; v nedeľu si pozrie ligový zápas s Bucheonom, v pondelok absolvuje zdravotné testy a po nich podpíše ročný kontrakt.

Handlovský rodák mal mimoriadne vydarenú minulú sezónu. V drese MŠK Žilina sa tešil nielen z majstrovského primátu, ale spolu s hráčom Slovana Bratislava Seydoubom Soumahom bol s 20 gólmi najlepším kanonierom Fortuna ligy, navyše si pripísal aj 14 asistencií na presné zásahy spoluhráčov. Teraz sa už veľmi teší na ázijskú kapitolu svojej kariéry.

„Zo všetkého som nadšený. Zažil som tu zatiaľ len skvelých ľudí, celkovo je to iný svet. Keď prišla ponuka, poriadne som nad ňou premýšľal. Zvažoval som pre a proti a napokon som sa rozhodol vyskúšať to. Verím, že nebudem ľutovať,“ uvíedol pre denník Šport Filip Hlohovský, ktorý pôsobil na klubovej úrovni aj v Trenčíne, Slovane Bratislava a Senici.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #Filip Hlohovský #FC Seongnam