Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Michalovčania sú s trénerom Šoltisom spokojní, mužstvo povedie aj naďalej

Tréner Anton Šoltis a účastník futbalovej Fortuna ligy MFK Zemplín Michalovce sa dohodli na predĺžení vzájomnej spolupráce o jeden rok, teda pre nasledujúci ročník.

23.05.2017 22:15
Anton Šoltis Foto: ,
Tréner MFK Zemplín Michalovce Anton Šoltis.
debata

V utorok o tom informoval web tohto klubu z centra Dolného Zemplína. Vedno so Šoltisom bude pri Laborci pokračovať aj jeho asistent Ivan Lapšanský.

Štyridsaťjedenročný Šoltis vedie Michalovčanov od vlaňajšieho júna, vo funkcii nahradil Stanislava Grigu. „S prácou trénera Šoltisa sme spokojní, pod jeho vedením naše mladé mužstvo výsledkovo aj herne pokročilo, čoho výsledkom je konečné ôsme miesto v tejto špecifickej sezóne Fortuna ligy. V porovnaní s vlaňajškom je to postup o tri priečky. Sme radi, že bude pokračovať v našom klube,“ povedal športový manažér MFK Zemplín Marek Zahorčák.

Prešovský rodák Šoltis okrem iného priviedol v tejto sezóne Zemplínčanov do semifinále národného pohára Slovnaft Cupu. „Rokovania s klubom prebiehali už dlhší čas; som rád, že sme sa dohodli. Začali sme tu nejakú prácu; dúfam, že v nastúpenom trende budeme pokračovať. Táto sezóna bola úspešná, dosiahli sme veľmi pekné výsledky v lige aj pohári. Verím, že chlapci sa posunuli ďalej a budú napredovať. Nasledujúci ročník bude ešte ťažší, najmä jeho úvod. Uvidíme, ako sa nám podarí v lete doplniť káder, no na ďalšiu prácu v michalovskom klube sa určite teším,“ uviedol po podpise novej zmluvy Šoltis.

Michalovce si v sobotňajšom záverečnom kole Fortuna ligy 2016/2017 zmerajú sily so Slovanom Bratislava. Zemplín bude domácim klubom iba na papieri, pre rekonštrukciu michalovského štadióna sa bude hrať na bratislavských Pasienkoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #MFK Zemplín Michalovce #Anton Šoltis