Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kmotrík sa zastal fanúšikov Slovana. Usporiadateľ konal neprimerane, tvrdí

Vedenie futbalového klubu ŠK SLovan Bratislava sa zastalo svojich fanúšikov, ktorých počas zápasu v Dunajskej Strede vyviedli organizátori zo štadióna.

10.04.2017 20:58
Slovan Trnava fanúšikovia belasí Foto:
Fanúšikovia Slovana Bratislava.
debata (12)

Stalo sa tak potom, ako zo sektoru hostí, kde sa nachádzalo zhruba 300 fanúšikov bratislavského klubu, dopadli na hraciu plochu asi dve desiatky delobuchov.

„Odsudzujem správanie usporiadateľskej služby voči našim fanúšikom na zápase v Dunajskej Strede. Postoj organizátora zápasu FC DAC 1904 a nariadený zákrok voči našim fanúšikom bol absolútne neprimeraný. Myslím si, že to uškodilo zápasu a najmä našim priaznivcom, ktorí za nami merali cestu. Rád by som sa im v mene klubu ŠK Slovan Bratislava ospravedlnil a poďakoval im za podporu. Dúfam, že v budúcnosti sa nič podobné opakovať nebude,“ vyhlásil na margo situácie viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml.

„ŠK Slovan Bratislava taktiež tvrdo odsudzuje agresívne správanie a brutálny zásah členov domácej usporiadateľskej služby, ktorí v zahalených tvárach zasahovali v sektore priamymi údermi do hláv fanúšikov, vrátane žien a dôchodcov,“ píše sa v stanovisku klubu.

„Týmto sa ŠK Slovan Bratislava ospravedlňuje svojím fanúšikom, ktorí mali v úmysle vidieť futbal a podporiť svoj klub, ale miesto toho boli brutálnym spôsobom vykázaní organizátorom a nemohli vidieť futbalový zápas,“ dodal klub.

12 debata chyba