Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

NÁZOR: Čo dokáže dvanásty hráč

Šláger urobili zo zápasu v Dunajskej Strede fanúšikovia. Najprv tým, že ho vypredali, potom tým, akú atmosféru utvorili. Reč je, pochopiteľne, o domácich divákoch, bratislavskí sa v hľadisku dlho nezohriali...

09.04.2017 19:11
Slovan Bratislava, fanúšikovia Foto: ,
Fanúšikovia Slovana Bratislava.
debata (5)

Súperenie futbalistov Dunajskej Stredy a Slovana Bratislava má síce roky príťažlivý náboj, ale obe mužstvá sa aktuálne nachádzajú na opačných stranách tabuľky a pred zápasom ich delilo 23 bodov.

Vypredaný štadión na ligovom futbale je v slovenských pomeroch rarita.

Tento fakt jasne tromfol všetko, čo sa na trávniku odohrávalo. Bol to tuctový zápas. Veľa osobných súbojov, faulov, nepresností. Málo pekných akcií, dramatických momentov, šancí. Nuda.

DAC v lige nežiari, Slovanu zápas nevyšiel. Favorit podal jeden z najslabších jarných výkonov, ak nie vôbec najslabší. Nepresadila sa jeho úderná sila Priskin – Soumah, ktorá sa tento rok postarala o 12 gólov zo štrnástich, ale teraz bola neškodná. Slovan podľahol nešťastne, ale pre víťazstvo mal urobiť viac. Takto boj o titul nemôže zvrátiť.

Fanúšikovia sa dianím na ihrisku nenechali odradiť, vytrvalo hnali dopredu domácich do poslednej akcie. Dvanásty hráč DAC bol kľúčovou postavou zápasu. Urobil z neho šláger. A aj ho rozhodol.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #DAC Dunajská Streda