Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľká hviezda v našej lige? Do Slovana mieri český reprezentant

Český futbalový reprezentant a naposledy hráč ruského prvoligového klubu Tom Tomsk Lukáš Droppa má údajne namierené do tímu úradujúceho slovenského vicemajstra ŠK Slovan Bratislava, informuje o tom web iSport.cz.

03.01.2017 16:50
Lukáš Droppa, Česko, futbal Foto: ,
Lukáš Droppa v českom reprezentačnom drese.
debata

O 27-ročného defenzívneho stredopoliara (nar. 22. apríla 1989) prejavil interes aj belgický Standard Liége. Rodák z Uherského Hradišťa, ktorý koketoval aj so Slaviou Praha, by sa však údajne mal stať novou posilou „belasých“ – tretieho mužstva Fortuna ligy po jesennej časti sezóny 2016/2017.

„Liége má záujem, ale ešte chce počkať. Slovan je priamočiarejší a rýchlejší,“ potvrdil pre iSport.cz zdroj z hráčovho okolia s tým, že transfer zatiaľ nie je dotiahnutý, mohlo by sa tak stať už v najbližších dňoch.

Droppa podpísal vlani v lete v Tomsku zmluvu na 2 roky, na jeseň tam patril k oporám, ruský klub však nebol schopný plniť si svoje finančné záväzky. Český záložník sa preto rozhodol pre zmenu a ukončil anabázu po prvej polovici tejto sezóny. Jeho výborné výkony neušli pozornosti trénerovi českej futbalovej reprezentácie Karlovi Jarolímovi, ktorý Droppu zaradil do nominácie pre jesenné zápasy proti Nemecku a Azerbajdžanu v kvalifikácii o postup na MS 2018 do Ruska.

V doterajšej seniorskej kariére pôsobil Lukáš Droppa v rezerve Sparty Praha, hral za FC Graffin Vlašim, FC Baník Ostrava, poľský Slask Vroclav, rumunský klub CS Pandurii, odkiaľ zamieril do spomenutého Tomska.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Fortuna liga #Lukáš Droppa