Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovanom lomcovali v závere jesene emócie

Minimum šancí, dva góly, tri červené karty a hromadná strkanica na záver. V poslednom jesennom ligovom kole si na kopaniciach Myjava so Slovanom Bratislava body rozdelila (1:1). A aj keď mali hostia po väčšinu zápasu územnú prevahu, s remízou boli spokojné nakoniec oba tímy.

11.12.2016 11:34
Myjava, Slovan Foto: ,
Roztržka v zápase Myjava - Slovan.
debata

"Slovan mal viac z hry, je to veľmi kvalitný tím, takže bod proti takémuto súperovi berieme,“ zhodnotil dianie na ihrisku tréner Myjavy Mikuláš Radványi. Hoci hostia natiahli sériu bez výhry už na tri zápasy, ani oni neboli sklamaní. "Chceli sme vyhrať, ale nemôžem povedať, že by sme si to aj zaslúžili. V stretnutí sme totiž ani raz neviedli,“ zamyslel sa srbsky kouč Slovana Ivan Vukomanovič.

Duel pred bránkami veľa vzruchu nepriniesol, naopak, to najzaujímavejšie sa odohralo v strede ihriska pri postrannej čiare. V nadstavenom čase Myjavčan Vladimir Kukoľ nešetrne fauloval Mitchella Scheta. Holanďanovi rupli nervy a v amoku svojho súpera silno sotil na zem. Nasledovala hromadná potýčka a nekompromisný rezultát – obaja "kohúti“ uvideli červenú.

Len pár sekúnd predtým kartu rovnakej farby dostal aj Vukan Savičevič zo Slovana. Ten sa v návale emócií rozbehol proti rozhodcovi Glovovi. „Priznávam sa, že som sa ho dotkol, ale neudrel som ho, nevynadal mu, jednoducho som sa hneď zastavil,“ povedal srbský legionár.

"Myslím si, že k nervóznemu záveru výrazne prispel aj hlavný rozhodca spornými verdiktmi. V prvom polčase sme podľa mňa mali kopať penaltu. Škoda, že stretnutie nezvládol,“ posťažoval sa domáci kouč, ktorý počas celého zápasu nervózne gestikuloval k rozhodcovskej trojici.

Vukomanovič výhrady nemal, nechutný záver pripísal veľkej túžbe vyhrať na oboch stranách. "Po dvoch prehrách sme boli pod veľkým tlakom, napätie na trávniku preto plne chápem. Na to, čo urobil Schet, sa budem musieť ešte raz pozrieť a potom si možno pohovoríme. Ale opakujem, na svojich hráčov sa nehnevám,“ dodal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Myjava