Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokuta vedenia pre hráčov? Slovanisti zaplatia fanúšikom vstupné

Vstup na fortunaligové futbalové stretnutie ŠK Slovan Bratislava - MFK Ružomberok (sobota 9. apríla od 18.20 h na Pasienkoch) bude bezplatný.

24.03.2016 15:00
Slovan Bratislava Foto: ,
Fanúšikovia Slovana Bratislava.
debata (1)

Hodnotu lístkov uhradia hráči domácich. Je to jedno z opatrení vedenia „belasých“, ktoré tento týždeň vyjadrilo nespokojnosť s výkonmi a prístupom. O výške pokuty teda rozhodnú priaznivci – čím viac ich príde, tým bude vyššia.

„Zahrávať sa s dôverou fanúšikov v klube ako Slovan je absolútne neprijateľné a v rozpore s našou filozofiou. V ostatnom období sme sa zamerali na zlepšenie podmienok pre našich hráčov po každej stránke a naďalej sa snažíme, aby v každej situácii vedeli, že si obliekajú dres najlepšieho klubu na Slovensku. Musia chápať, že ich výkony a prístup sú rozhodujúcim faktorom pre fanúšika, ktorý dokáže zniesť prehru, ale nedokáže sa stotožniť s výkonom, aký sme podali proti Myjave. Preto sa vedenie klubu rozhodlo, že samotní hráči pozvú fanúšikov na zápas a zaplatia za nich vstupné. Som presvedčený, že naši fanúšikovia si v hojnom počte nájdu cestu na štadión a najlepším možným spôsobom sami určia výšku tejto sankcie,“ povedal pre web Slovana viceprezident klubu Ivan Kmotrík mladší.

Boris Sekulič za slovanistov skonštatoval: "My si veľmi dobre uvedomujeme celú situáciu a s pokorou prijímame rozhodnutie klubu. Mrzí nás, že sme si tak dobre rozohraný začiatok jarnej časti sami veľmi skomplikovali a pokazili. Oveľa viac nás však mrzí, že sme výkonmi v ostatných zápasoch nepotešili fanúšikov Slovana, majú výsostné právo byť nespokojní. Som však presvedčený, že sa nám podarí vrátiť sa na úroveň, ktorú sme ukázali proti Trenčínu, a už v najbližšom ligovom zápase ukážeme svoju silu.“

Slovan v nedeľu prehral v 24. kole FL doma na Pasienkoch 0:1 s Myjavou a na druhej priečke v tabuľke zaostáva za AS Trenčín o 9 bodov. Najbližšie bude hrať v sobotu 2. apríla od 18.20 h v Dunajskej Strede.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pokuta #ŠK Slovan Bratislava #Ivan Kmotrík