Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trenčín si upísal 33-ročeho dlháňa z Rakúska. A čaká od neho góly

Rakúsky futbalový útočník Stefan Maierhofer spečatil v piatok popoludní dohodu s vedením úradujúceho slovenského šampióna AS Trenčín podpisom zmluvy do konca aktuálnej sezóny.

12.02.2016 16:58
Stefan Maierhofer Foto:
Stefan Maierhofer.
debata

Súčasťou kontraktu je aj opcia na ďalších 12 mesiacov pre lídra Fortuna ligy. AS Trenčín o tom informoval prostredníctvom svojich kont na facebooku a twitteri.

Tridsaťtriročný Maierhofer absolvoval s Trenčanmi sústredenie v tureckom Kemeri, v rámci ktorého zasiahol do dvoch prípravných stretnutí a proti rumunskej Steaue Bukurešť strelil jediný gól súboja dvoch úradujúcich národných šampiónov.

„Dohodli sme sa s ním na podmienkach. Maierhofer u nás zostane do konca sezóny. Tento hráč nás svojimi výkonmi presvedčil, že si zaslúži miesto v našom kádri,“ povedal pre piatkové vydanie denníka Šport generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček.

Fyzicky disponovaný, 202 cm vysoký Rakúšan Maierhofer počas svojej kariéry pôsobil v Bayerne Mníchov, Rapide Viedeň či Red Bulle Salzburg. Naposledy si obliekal dres anglického Millwallu. Reprezentačný dres A-mužstva Rakúska si obliekol 19-krát.

V trenčianskom kádri by mal Maierhofer zaplniť medzeru po odchode brazílskeho útočníka Wesleyho Moraesa Ferreiru Da Silvu, ktorý koncom januára prestúpil do belgického klubu FC Bruggy.

debata chyba