Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Slovane rez kádrom, skončili Gorosito, Čikoš či Peltier

Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava v jarnej časti najvyššej slovenskej súťaže už neráta so službami Erika Čikoša, Dávida Hudáka, Nicolása Gorosita, Lestera Peltiera, Patrika Saba, Timoteja Záhumenského a Samuela Štefánika.

22.12.2015 10:48
Nicolas Gorosito, Erik Čikoš Foto: ,
S Nicolasom Gorositom i Erikom Čikošom v Slovane na jar už nepočítajú.
debata (1)

Informuje o tom oficiálna internetová stránka druhého mužstva po fortunaligovej jeseni.

„Všetci títo hráči boli zaradení na transferovú listinu. Trojici Filip Ďuriš, Lukáš Gašparovič, Róbert Matejka, ktorí sú členmi širšieho kádra A-mužstva, resp. juniorky, by sme v prípade záujmu umožnili hosťovanie, aby mohli získať potrebnú hernú prax. Títo hráči majú šancu presvedčiť nás o svojich schopnostiach a môžu zabojovať o svoju budúcnosť v Slovane. Evidujeme záujem o hosťovanie brankára Martina Krnáča. Po zvážení všetkých pre a proti sa rozhodneme, či ho uvoľníme,“ povedal viceprezident a člen predstavenstva ŠK Slovan Ivan Kmotrík ml.

Vedenie „belasých“ využije prestupové okno aj na skvalitnenie kádra, keďže klub ako obvykle má najvyššie ambície. „Chceme bojovať o double, na čo potrebujeme tých správnych futbalistov. Vytypovaných máme viacero hráčov, s niektorými sme vo fáze finálnych rokovaní. Už čoskoro by sa mal k mužstvu pripojiť jeden nový hráč, s ktorým sme dohodnutí na podmienkach. Od podpisu zmluvy nás delí iba lekárska prehliadka, ktorú by mal podstúpiť 7. januára. Ďalšie transfery sú v štádiu riešenia. O podmienkach rokujeme s ďalšou dvojicou futbalistov. Ich výkonnosť si ešte chceme otestovať v príprave a následne sa rozhodneme o ich prípadnom angažovaní,“ priblížil plány viceprezident Slovana.

Bratislavčania majú po jeseni sedembodové manko na obhajcu titulu z Trenčína. Jarná časť by sa mala začať 20. kolom v termíne 27. februára 2016, záverečné 33. kolo je plánované na 28. mája 2016.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Lester Peltier #Erik Čikoš #Nicolás Gorosito