Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čmelíkova absencia v Trnave neznamená odchod zo Žiliny

Slovenský futbalista Lukáš Čmelík sa prekvapujúco nedostal na zápasovú súpisku MŠK Žilina v nedeľňajšom stretnutí 7. kola Fortuna ligy proti FC Spartak Trnava, zostáva však v mužstve úradujúceho slovenského vicemajstra.

31.08.2015 17:20
mšk žilina, lukáš čmelík Foto: ,
Lukáš Čmelík z MŠK Žilina v súboji proti Dacii Kišiňov.
debata

Ako je známe, hráči spod Dubňa podľahli v novej trnavskej City Arene domácim „andelom“ 0:2 a pripísali si prvú prehru v najvyššej slovenskej súťaži v sezóne 2015/2016. Talentovaný 19-ročný krídelník (nar. 13. apríla 1996) však nechýbal v Myjave na nedeľňajšom podvečernom zraze slovenskej „dvadsaťjednotky“ pred blížiacim sa finálovým stretnutím dlhodobého turnaja Challenge Trophy s Tureckom „23“ (hrá sa v stredu 2. 9. o 17.30 h v Myjave) a úvodným zápasom kvalifikácie o postup na ME 2017 tejto vekovej kategórie proti bieloruským rovesníkom (nedeľa 6. 9. o 15.00 h SELČ v bieloruskom Sľucku).

V kádri SR „21“ na spomenuté dva duely figuruje až sedem futbalistov z MŠK Žilina, okrem Čmelíka i obrancovia Milan Škriniar, Denis Vavro, Róbert Mazáň, Martin Králik ako aj stredopoliari Miroslav Káčer a Jaroslav Mihalík. Ani jeden z tejto šestice nebol na zraze v Myjave, ale k dispozícii žilinskému klubu na nedeľňajšie ligové stretnutie. „Čmelík nebol pripravený na zápas, tréner Adrián Guľa ho nenominoval na tento duel v Trnave,“ uviedol v pondelok popoludní pre agentúru SITA športový manažér MŠK Karol Belaník a na otázku, či rýchlonohý záložník neopustí žilinské rady, odpovedal: „Lukáš zostáva v našom klube.“

V prípade aj v médiách avizovaného odchodu kanoniera Mateja Jeliča zatiaľ nepadla definitíva. „Letné prestupové obdobie sa ešte neskončilo, je tu ešte nejaký časový priestor. Ak sa niečo udeje, budeme futbalovú verejnosť určite informovať. O Jeliča je interes z Rakúska, Talianska i Španielska,“ vyjadril sa Belaník na margo 24-ročného chorvátskeho útočníka žilinského tímu.

debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #Lukáš Čmelík #Fortuna liga
Načítavajú sa športové výsledky...