Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ultras z Trnavy viac nechcú Jarábka. Láka hráčov, ktorých nechceme, tvrdia

Spartak Trnava síce postúpil do druhého predkola futbalovej Európskej ligy 2015/2016, napriek tomu situácia v klube zďaleka nie je ideálna. Tvrdí to skupina fanúšikov štvrtého tímu minulej sezóny najvyššej slovenskej súťaže. Občianske združenie Bílí Andeli a zoskupenie Ultras Spartak zverejnili spoločné vyhlásenie zamerané na jednu osobu - trénera Juraja Jarábka.

15.07.2015 18:20
Juraj Jarábek Foto: ,
Tréner Trnavy Juraj Jarábek.
debata

„Už dlhšiu dobu k nám prenikajú nie práve pozitívne správy, či už z kabíny alebo prostredia klubu. Majú spoločného menovateľa – hlavného kouča. Tieto informácie nás znepokojujú, nemôžeme sa ďalej nečinne prizerať, ako sa zo Spartaka Trnava stáva mužstvo, za ktoré odmietajú futbalisti hrať pre osobu lodivoda. Takmer každá možná posila končí rokovania slovami: veľmi rád, ale až keď tu nebude súčasný kormidelník,“ napísali fanúšikovia.

„V kabíne, realizačnom tíme i futbalovej verejnosti narastá nevraživosť voči trénerovi. Nemôžeme akceptovať kouča, čo sa snaží aj navzdory obrovskej nevôli väčšiny priaznivcov zlákať do Spartaka hráčov, ktorí sú pre nás podporovateľov absolútne neakceptovateľní, v čom nám vyšli v ústrety generálny manažér aj samotný majiteľ. Navyše, robí to poza chrbát všetkých priamo zodpovedných, výrazne prekračuje svoje právomoci a najmä sa stavia proti fanúšikom. Samozrejme, je toho ešte omnoho viac, no nebudeme verejne zachádzať do detailov. Vyzývame FC Spartak Trnava a jeho predstaviteľov, aby urýchlene našli riešenie, čo upokojí vzniknutú situáciu,“ tvrdia.

S novým štadiónom by sme radi videli aj lodivoda, ktorý bude svoju prácu vykonávať v prospech klubu, dá mužstvu herný systém, vybuduje jednoliaty kolektív a bude mať dôveru hráčov a fanúšikov. Takýmto trénerom pre nás pán Juraj Jarábek už nie je, a ani nebude," znie v stanovisku na internetovej stránke ultrasspartak.sk.

Odkaz na vyhlásenie na sociálnej sieti Facebook zdieľali tiež bývalí futbalisti „andelov“ Ján Chovanec či Michal Gašparík. „Trochu neskoro, ale predsa to zistili,“ napísal druhý menovaný.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Juraj Jarábek